Qhaliff dapat adik ???

Baru sedar .. Wife tak dtg period lg .. Last ari tu. , 25/2.. Tu pon check kat blog berdasarkan entri ari tu … heee ..

Sat gi p klinik utk check up Qhaliff .. Pastu g beli tester. Kalu ngandung ??? Ulang entri dulu tp ada penambahan iaitu Qhaliff ..

Doakan yer..

Published with Blogger-droid v2.0.10

25 ulasan:

  1. kalau masih full BF mmg period tak teratur api kalau ada rezeki alhamdulillah

    BalasPadam
  2. Ucap tahniah siap2...hehe... Ameen...

    BalasPadam
  3. tambah geng Qhaliff seorang lagi :)

    BalasPadam
  4. aminnn... mudah-mudahan murah rezeki abg ben dan family... :)

    BalasPadam
  5. kalau ada Alhamdulillah..
    nanti dak Qhaliff ada kawan.. ;)

    BalasPadam
  6. uwaahhhh..berita gembira nie. nway tahniah in advance ye abg ben. qhaliff pun dah macam abg kawasan.

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/kuah-spaghetti-bolognese-sedap-jilat.html

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..kalo btl la pregnant..qhaliff akan dapat adik la sempena besday dia yg ke 1 thn..hee

    BalasPadam
  8. Tahniah.....
    Kalau sah pregnant... =D

    BalasPadam
  9. Qhalif ada geng lah nnt...
    buli daddy.

    BalasPadam
  10. 25/2? wahh dah lama dah tu.. In Sya Allah kita semua bakal mendengar berita gumbira sebentar nanti.. Ini dr pengalaman akk yg dah beranak empat hehehehehe

    Tahniah Qhaliff! Dah jadi abang Long nnt ye..

    BalasPadam
  11. Lamalah kiranya tu... kalau positif tahniah ya..ok sgtlah Qhalif nak dpt adik tu... :)

    BalasPadam
  12. Smg rezeki btambah... insyaallh.... amin...

    BalasPadam
  13. semoga qhaliff bakal dapat adik hendaknya.
    kami mendoakan kit tersebut menunjukkan positif :)

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum...Abg ben,

    Ada rezeki tu..doakan untuk abg ben k...

    mselim3

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum...Abg ben,

    Ada rezeki tu..doakan untuk abg ben k...

    mselim3

    BalasPadam
  16. dialog kat atas bukan terbalik ke?hihihi..cptnya dah jadi abg long?anyway klu tul,tahniah2..makin meriah la nnti kan

    BalasPadam
  17. Tahniahh bro Ben! hee..qhaliff tak pening mesty dia seronok dapat geng nnt..hehe :D

    BalasPadam
  18. org kate org susah nk dpt ni..kalo dh dapt akan bederet..hihi..(dh ade contoh pon diri sndri)..wakaka

    BalasPadam
  19. semoga Allah murahkan rezeki a.ben sekeluarga...amin...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.