Akhirnya blog aku berubah wajah. Terima kasih kepada..

9 tahun tengok template blog yang sama. Nak ubah , malas ! Masa pon takda. Terpaksa la tengok design yang sama untuk bertahun lamanya. Mood nak blogging pon dah semakin luntur. Tapi sekarang , segalanya dah berubah ! Aku dah macam dapat suntikan streroid ! Hahahaa... tetiba rasa nak update , update dan terus update blog ! Haaaaa... 

Dah tengok ke rupa blog aku ? Apa pendapat korang ? Semua ni hasil 'kerja' BG DESIGN ! Kalau nak tau , BG DESIGN jugalah yang buatkan beberapa banner viral untuk #KBBA9. Cantik dan nampak profesional designnya. 

BG DESIGN ada buat pelbagai jenis servis dalam bidang IT ni. Antaranya servis kad perniagaan , kad kawin , printing , design dan banyak lagi. Sekarang mereka sedang buat promosi upgrade blog lak ! Aku dah buat dah dan berpuashati !



Harga ? Boleh dirunding jer. Tapi jangan la sampai tak masuk dek akal yer harga yang diminta tu. Hehehe... Bila kita guna kepakaran mereka yang dah pakar untuk bisnes kita contohnya , kasi la dua dua pihak berpuashati ! Baru seronok. Jangan kita je nak masyuk ! Kan kan ? 

Ok... Untuk pakej upgrade blog , boleh tengok di entri BG Design yer.. atau boleh je hubungi mereka terus di : 

  • Telefon/ SMS/ Whatsapp: 010-7950473
  • Facebook Page : BG Design
  • Email: bgdesign.biz@gmail.com

26 ulasan:

  1. Lawa sangat blog nie sekarang. Laju jeee

    BalasPadam
  2. cantik dan nampak kemas,jemput singgah dan komen blog http://www.pokucu.com/ ,sekian " terima kasih " ....

    BalasPadam
  3. betul, kalau tukar template hatta hanya tukar header je pun, semangat nak blogging tu terus Zuuppppp naik mendadak macam mercun roket... hehe

    BalasPadam
  4. Terbaik, kemas dan laju loading. Bagus hasil kerja BG Design.

    BalasPadam
  5. Terima kasih Ben Ashaari memberi kepercayaan dan bekerjasama dengan kami.

    BalasPadam
  6. ok, boleh tempah dekat BG Design, memang plan nak tukar lepas ni....hehe

    BalasPadam
  7. Lebih kurang design blog saya ni hehe..

    BalasPadam
  8. wow! terkejut gak bila bukak. berubah sudah..bagus2..menarik dan laju gak ler bila nak bukak..hahaha..

    BalasPadam
  9. Lajuuu. Nak komen pon best jer..

    BalasPadam
  10. nampak lebih menarik blog baru ni. leaps tu rasa cepat ja loading, sebelum ni slow skit. well done !

    BalasPadam
  11. Suka template baru ni, kemas dan laju ja loading

    BalasPadam
  12. sama la abg ben.. dah lama x godeh balik, sekali godeh pasal nuffnang x keluar.. bila dah buat. masyallah... rasa nak update setiap jam.. alamak ai.. melampau.. dak aih... nak update setiap hari.. hahahaha..

    BalasPadam
  13. Suka template baru ni... Fresh, friendly, paling best - laju!
    Tahniah Aben

    BalasPadam
  14. Asalam..wah segar diudara maya..smart tahnia..ringan dah..bersih bagainya

    BalasPadam
  15. Tahniah , lagi laju loading haha akhirnya trbuka hati tukar

    BalasPadam
  16. Bila ada perubahan...mood blogging pun asyuk kann...

    BalasPadam
  17. Memang cantik.. yg penting mudah n ringan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009