Bermalam di Listel Inawashiro Hotel , Fukushima.

Bermalam di Hotel Listel Inawashiro pada hari 2. Ketika sampai sini , dah malam. Seperti  yang aku ceritakan dalam entri lepas, kami diberi sambutan yang 'hangat' oleh pengawai dan kakitangan hotel. Kami semua yang keletihan pada awalnya , terus terasa segar.
Ramah sangat.
Bilik yang selesa
Gambar bawah : Permandangan penuh di dua musim. 


Dan sebelum tu satu majlis meraikan dan juga tanda penghargaan buat semua agensi agensi pelancongan yang terlibat dalam trip kali ni oleh Japan Airlines Malaysia telah dibuat dalam suasana yang cukup santai. 
Selepas tu , makan malam di hotel yang cantik ini. Heheehe.. Cantik wooo Listel Inawashiro ni. Sayangnya aku tak dapat nak explore abis hotel ni. Kalau google mengenai hotel ni ,banyak gambar gambar cantik akan korang perolehi. 

 

Tahniah kepada semua agensi yang terlibat. Sangat komited.
Siangnya... baru la nampak keindahan hotel ni. Fuh , memang cantik abis hotel. Terus bergambar kenangan. Bukan senang nak dapat hotel gini. Nasib baik la Japan Airlines yang uruskan semua. Sewaktu kitorang datang ni , ramai yang check in di hotel yang punya lebih 300 buah bilik ni. 
Beruntung aku. 
 

Maklumat lanjut mengenai hotel ni boleh didapati di laman web  Listel Inawashiro Hotel.Nak tempah terus pon boleh. Heeee... 

18 ulasan:

  1. menaraik sangat trip japan nie..

    BalasPadam
  2. Pemandangan 2 musim tuu bikin hati Nina jatuh tertinggal kat sana.
    Subhanallah... Cantiknya!

    BalasPadam
  3. wah cantik yer hotel ni. untung yer aben.

    BalasPadam
  4. bestnya..moga 1 day lepas gak ke sini..

    BalasPadam
  5. Cantiknyaaaaa! Lagi lagi bila tengok view dua musim tu mashaallah

    BalasPadam
  6. Gmbr last mcm background walpaper huuu lawaaa

    BalasPadam
  7. oo pic aben duduk tu kt hotel ni rupanya. cntik

    BalasPadam
  8. mnarik sangat trip ke Jepun tu..hrp ada rezeki ke sana satu hari nnt.. hihi

    BalasPadam
  9. Ya Allah , tenang nya. Cantik!!!!

    BalasPadam
  10. Wahhh baguslah staf hotel ni, sambut guest dengan meriah. Dahlah hotelnya selesa.

    BalasPadam
  11. cantik seh.. semoga diberikan rezei datang melawat kesana . amin !

    BalasPadam
  12. Nampak tenangnya suasana kat sana

    BalasPadam
  13. cantik view... tppppppp... bilik tu seram...!

    BalasPadam
  14. syoknya..suasana yang tenang..view dia..memang leh relaks

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI