Manjakan diri dengan MyDigi !

Siapa cakap lelaki tak boleh pergi manjakan diri ? Lelaki pun boleh pergi ke spa , saloon , shopping , makan dan lain-lain. Aku selalu manjakan diri aku dengan MyDigi Rewards ni. Aku hanya menggunakan aplikasi ini, macam macam ada.

Nampak je 'REWARDS' memang best la ! Antara rewards yang best dan sangat sesuai untuk manjakan diri...


1. Makan ! 
Tengok ni je dah lega, terutamanya bila aku tengah stress, mesti nak makan banyak. Bila dah makan baru rasa lega semacam. Dengan Baskin Robins boleh dapat satu junior scoop ice cream dengan harga berbaloi.

1. Manjakan diri dengan bercuti
Bila aku dah penat seminggu hadap kerja yang bertimbun , mesti la aku nak manjakan diri aku dengan pergi bercuti. Tak kira la bercuti sehari atau satu hari trip. Dengan aplikasi MyDigi , aku dapat diskaun Agoda 8%. Memang syok la nak berjalan. 



2. Berbelanja untuk diri sendiri. 
Haaaaa.. ! Malam malam , waktu untuk merehatkan diri. Sambil merehat , aku bukak aplikasi MyDigi , bahagian Rewards tu. Tengok apa yang patut.. zaman sekarang senang saja. Buka dan shopping terus dekat Zalora. Dapat diskaun 20%  !


Bukan ada 3 rewards je. ada banyak lagi ! Anda boleh manjakan diri anda dengan pelbagai rewards dekat MyDigi ! Mudah saja.. Lepastu boleh juga hadiahkan dekat orang terasayang korang . Cuma pergi je ke MyDigi Rewads dan kemudian pilih je hadiah yang dirasakan sesuai untuk mereka. 

Ada 2 rewards yang anda boleh berikan paa seseorang yang tersayang. MyDigi Superdeals , MyDigi Monthly Rewards. Bila anda dah pilih hadiah yang dirasakan bersesuaian dengan si dia , apa yang perlu dilakukan sekarang ialah 'gift the rewards' padanya.



Tadaaaa.. tu jer. Bukan susah mana pon kan ? Haa... apa lagi ? Cubalah buat ! Memang best dan berbaloi. Hehehehee..  Nanti nak kasi cuba rewards lak pada pembaca blog aku ni. Sapa nak ?? Cepat cepat , jangan lambat ! 

Hah ! Satu lagi.. sapa yang nak dapat hadiah misteri dari blog Ben ni , komen je kat bawah dan boleh dapat hadiah misteri ! Dengan Invite and Earn , korang cepatlah ajak rakan rakan lain untuk muat turun aplikasi MyDigi dan sama sama dapat hadiah misteri ! Sangat menarik !!

Jika ada sebarang pertanyaan , silalah jemput ke  htp://digi.my/mgm-benashaari

Cepat !!!

22 ulasan:

  1. yeay! tapi kena download apps mydigi jugak la kan?

    sedapnya mata memandang blog aben skrg. smart!

    BalasPadam
  2. Wahhh menariknya, reward dia pun best. Pastu siap boleh menang hadiah misteri lagi.

    BalasPadam
  3. Kena register no digi lah lepas ni...hehheh

    BalasPadam
  4. Tk guna digi ...hekhek. mcm menarik tawaran ni

    BalasPadam
  5. wahh bestnyaaa. mcm nak kena download ni.

    BalasPadam
  6. disebabkan entri ni,dengan lajunya saya download app mydigi ni.sangat mudah kalau nak beli plan data.

    BalasPadam
  7. Nak hadiah misteri tu! *angkat tangan*

    BalasPadam
  8. Alamakk, mcm best pulak.. kene tukar plan ni

    BalasPadam
  9. Eh banyaknya rewards. Patutlah ramai yang guna Digi

    BalasPadam
  10. Memang berbaloi ada app my digi ni..Macam macam rewards blh dpt..

    BalasPadam
  11. Wah bestnya .. tapi kita tak guna Digi..

    BalasPadam
  12. Wow..menariknya.. Promosi dan reward yg ditawarkan

    BalasPadam
  13. wah..best giler..nak rewards jugak...

    BalasPadam
  14. Memang tengah nak tukar line ni... Macam best je Digi ni...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009