Masalah dengan bawah mata dan eye bag ? Aku dah cuba dah produk ni !

Tidur tak cukup atau tak cukup rehat adalah masalah utama aku sejak bergelar blogger ni. Ada satu hari tu , aku ditegur seorang kawan.. 

" Ben , kau memang tidur lewat ke selalu ? ". Tanya dia.

" Kenapa ? Ketara nampak ke aku tak cukup tidur ? ". Tanya aku kembali

" Tuuu.. bawah mata ko tu. Ambik gambar pun nampak sangat ko seperti tak cukup rehat.. ". Jawab dia. 

Aku tengok cermin. Betul la.. Selain kelihatan hitam , eye bag juga menjadi masalah ! Dengan pantas aku buka web Cosmoderm. Mencari produk yang sesuai. Aku malas nak guna cara tradisional sebab takda masa nak buat. 

 Eye bag tuuu ! 

Penyelesaian ? 


Eye Treatment Gel ( Anti Dark Circles ) dari Cosmoderm ternyata berkesan untuk masalah aku. Selain mata bengkak tu , gel rawatan mata yang diperkaya dengan Co-Ezyme Q10 , kolagen  dan ekstrak tumbuhan ini mampu mencerahkan kembali lingkaran hitam serta garisan halus pada mereka yang mengamalkan secara teratur. 

Harga pasaran cuma RM32.90 , Eye Treatment Gel ( Anti Dark Circles ) kembalikan kesegaran serta menyamankan kulit keliling mata korang. Gel yang disapu pada bawah mata korang tidak berminyak dan mudah diserap untuk melembabkan kembali lapisan epidermis. Berbaloi la bagi aku. 

Nak guna , tak susah mana pun. Macam aku , setiap kali mandi.. aku sapu. Memang adakalanya terlupa tapi akan pakai bila teringan. Sapukan je di keliling mata mengikut pusingan dan urut dari dalam ke arah luar kawasan mata.  Tu je pun.. senang je kan ? 

Selepas beberapa kali pakai... tak kelihatan dah.

Alhamdulillah. Produk Cosmoderm banyak membantu aku dalam kehidupan seharian. Bermula dari bangun tidur hinggalah nak tidur. Selain harganya yang mampu beli, Cosmoderm pun rajin buat promosi. Jimat banyak weh ! Esok ada lagi promosi ! Nak borong untuk stok 2019 lak. Kena jimat sebab anak dah mula sekolah. Banyak nak pakai duit tapi kesihatan kulit sendiri mau jaga gak. Jangan jadilan alasan lelaki tak perlu jaga rupa dan kulit ! Huhhh..


Tak perlu berebut. Buka je www.cosmoderm.com.my . Sila beli dengan tenang. Hahahaha... 

21 ulasan:

  1. Nak try gak lah, beli masa sales lah untung kan

    BalasPadam
  2. Nak cuba jugaklah, lingkaran gelap bawah mata ni dah ketara sangat.

    BalasPadam
  3. Nanti nak share link entry ben dekat kawan opis...dia ada masalah ni

    BalasPadam
  4. Bagus ni...untuk mak2 pun sokmo tak cukup tido kan.. Boleh try nanti.

    BalasPadam
  5. Fiza xpenah try lg yg ni, nak try jugak lah nanti. mata panda makin ada ni

    BalasPadam
  6. Bagus eh...okay nak kena cubalah.

    BalasPadam
  7. cosmoderm memang tak pernah mengecewakan .. hujung tahun ni sale pulak tu bila beli online ...tengah dok grab gak ni

    BalasPadam
  8. Serius menjadi ek , nak try gak ni , ada sape2 nak beli eyebag saya hahhaha

    BalasPadam
  9. wah kena cari kat farmasi ni balik kerja kang

    BalasPadam
  10. Lisa pon dah pakai dari beberapa bulan lepas hahaha. tp tu la tka rajin pakai dh skrg . mmg best woo pakai ni

    BalasPadam
  11. Byk dah produl cosmoderm aku pakai tp yg ni blum try lg..

    BalasPadam
  12. kalau sebab genetik boleh hilang jgk ka?

    BalasPadam
  13. Nak cuba juga. Sejak closing account ni mata mata pun dok angkut 2 bag

    BalasPadam
  14. Ada pakai ni.. Tapi masa nak tidur pakai.. Almaklumla, mak tak cukup tidur, wajib ada krim untuk bawah mta

    BalasPadam
  15. mmg tgh mencari dark circle bawah mata, tq abg ben.. huhuhuu

    BalasPadam
  16. Menarik.. nampak perubahan tu.

    BalasPadam
  17. Last friday cari kat Watson S2 takde tak sampai seremban lagi kot huhuhu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.