Kembali botak ! Kacak tak ? Apa alasan aku kali ni ?

Fuhh.. akhirnya.. Lama dah cari point untuk botakkan kepala. Dan dapat jugak ! Apa alasan aku untuk botak kali ni ??? Dan paling penting, aku dapat bergaya dengan Ray Ban berpower ni. Biasanya aku punya sunglasses tak da power dan menyukarkan aku melihat dunia dengan jelasnya. 

Sekarang ni, cermin berpower yang aku buat di Eyes Smart Vision , Sungei Wang memang sangat sangat membantu aku untuk bergaya sambil memandu berbanding sebelum ni , kena pakai cermin mata biasa untuk melihat dunia yang sangat indah tapi fana ni. 


Ok... Alasan aku kembali botak ni mudah jer.. Kalau kita kacak , botak pun tetap kacak ! Amacam ? Hahahahaaa... Kacak forever ? Hee.. Alhamdulillah.. rezeki dari Allah..

Lalalaaaa..

7 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.