Kembali botak ! Kacak tak ? Apa alasan aku kali ni ? - BEN ASHAARI

Kembali botak ! Kacak tak ? Apa alasan aku kali ni ?

Fuhh.. akhirnya.. Lama dah cari point untuk botakkan kepala. Dan dapat jugak ! Apa alasan aku untuk botak kali ni ??? Dan paling penting, aku dapat bergaya dengan Ray Ban berpower ni. Biasanya aku punya sunglasses tak da power dan menyukarkan aku melihat dunia dengan jelasnya. 

Sekarang ni, cermin berpower yang aku buat di Eyes Smart Vision , Sungei Wang memang sangat sangat membantu aku untuk bergaya sambil memandu berbanding sebelum ni , kena pakai cermin mata biasa untuk melihat dunia yang sangat indah tapi fana ni. 


Ok... Alasan aku kembali botak ni mudah jer.. Kalau kita kacak , botak pun tetap kacak ! Amacam ? Hahahahaaa... Kacak forever ? Hee.. Alhamdulillah.. rezeki dari Allah..

Lalalaaaa..

7 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.