Memang pantas dan tangkas blogger neh !

 

image

Dan dialah pemenang untuk contest celik mata di malam hari iaitu Cuba teka ! Cuba teka ! Kalau betul .. promote blog korang !! .. Memang dia no 1 laa .. Tak payah nak bertekak ngan aku la yer  . Ni bukan program pilih kasih atau Mentor .. Terima je dengan lapang hati .. hehe ..

Seperti yang aku janjikan , aku akan singgah dan tengok la apa yang patut untuk di .. di .. kritik ? Tak la.. Puji ? Tak.. Cerita jer .. hehe .. Sapa la aku nak kritik blog orang .. Tak layak pon .. huhu ..

Ok.. tengok dah.. hahaha .. Apa yang aku boleh kata , dia masih dalam peringkat ‘percubaan’ menerokai dunia blog dan dia ada semangat untuk berjaya ! Boleh maju lagi ! Aku bagi ‘A-‘ kat dia.. Kenapa ? Haa.. tu korang g tengok sendiri .. Heheh ..

http://wonderfullythought.blogspot.com/

Tahniah dik yer .. 

13 ulasan:

  1. pantas bertindak tanpa alasan.. he..he..

    BalasPadam

  2. ehem, terima kasih abg ben :) haha, cuba nasib je nii :)
    tak sangka lak betul. thanks alot ^^ minta tunjuk ajar ye sifu .

    BalasPadam
  3. isk isk sik..
    miss lg segmen ben..
    kne rajin lg lor jawabnyer update kt cni:)

    BalasPadam
  4. tahniah ...tapi abang ben tak nak gtaw ker apa jawapan nyer ...

    BalasPadam
  5. KUTOOOBAMBOO REDHA :
    tahnia.. redha jer lah semlm cari jwpn last2 jwpn no 2 tak boleh dpt..

    BalasPadam
  6. err cheq tak tangkas la eh semalam haha ok tahniah pd penjawab tangkas tu hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009