Cuba teka ! Cuba teka ! Kalau betul .. promote blog korang !!


Nak tak blog korang dipromote esok ? Haaa … kalau nak kan … Kalau nak laa . Kalau tak nak , tak pe.. Tak paksa pon … Hehehe … Nak ?? Heheh..
Ok .. senang jer … Ada dua soalan .
1 ) Cuba teka ada berapa berapa buah blogkah dibawah ini ?


2 ) Cuba cari ayat ini di header salah satu blog diatas ..  “ Can you Feel this Magic in the air “ ?
OK.. Dapat dah kedua dua jawapan ? Hehehe .. Masa untuk menjawabnya ..  Caranya .. Mudah jer .. tak payah buat entri pon .. Tinggalkan jawapannya di ruangan komen .. Jangan risau , aku takkan approve komen sehingga jam 6 pagi esok .. hahaha .. Keputusan pemenang  akan keluar dalam bentuk entri yakni review terus blognya .. haaa.. Bila ? Tu kena tunggu la yer ..
Ok .. Cara nak antar  jawap , begini yer ..
URL BLOG KORANG ( JAWAPAN – JUMLAH BLOG , URL BLOG HEADER TU ) .. Contoh ..  WWW.BENASHAARI.COM (1 BLOG , www.diapunya.com )
Faham dah ? Haaa.. Pe lagi.. cepat laa.. Ingat yer .. Yang paling tepat dan pantas akan menang !
Oh ya .. tolong jangan spam yer.. Antar jawapan sekali jer ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009