Rabu, 22 Februari 2012

Cuba teka ! Cuba teka ! Kalau betul .. promote blog korang !!


Nak tak blog korang dipromote esok ? Haaa … kalau nak kan … Kalau nak laa . Kalau tak nak , tak pe.. Tak paksa pon … Hehehe … Nak ?? Heheh..
Ok .. senang jer … Ada dua soalan .
1 ) Cuba teka ada berapa berapa buah blogkah dibawah ini ?


2 ) Cuba cari ayat ini di header salah satu blog diatas ..  “ Can you Feel this Magic in the air “ ?
OK.. Dapat dah kedua dua jawapan ? Hehehe .. Masa untuk menjawabnya ..  Caranya .. Mudah jer .. tak payah buat entri pon .. Tinggalkan jawapannya di ruangan komen .. Jangan risau , aku takkan approve komen sehingga jam 6 pagi esok .. hahaha .. Keputusan pemenang  akan keluar dalam bentuk entri yakni review terus blognya .. haaa.. Bila ? Tu kena tunggu la yer ..
Ok .. Cara nak antar  jawap , begini yer ..
URL BLOG KORANG ( JAWAPAN – JUMLAH BLOG , URL BLOG HEADER TU ) .. Contoh ..  WWW.BENASHAARI.COM (1 BLOG , www.diapunya.com )
Faham dah ? Haaa.. Pe lagi.. cepat laa.. Ingat yer .. Yang paling tepat dan pantas akan menang !
Oh ya .. tolong jangan spam yer.. Antar jawapan sekali jer ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI