Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 3 Jun 2014

Berpisah lagi esok !

 

Tetiba dapat email reminder mengenai satu event yang wajib aku kena hadir ! Adoiyai !! Patut la aku takde mood nak gi gym tadi walhal bersungguh dah aku nak lari dari Qhaliff..

Terus aku cari Qhaliff .. Ajak dia keluar jalan jalan .. Nak abiskan masa dengan dia .. Nak balik sini balik , tak tau bila.. Nak bawak dia sekali , hurmmm .. Wife tak kasi . Haih .. Keseorangan lagi aku ..

Photo: Sedih..esok berpisah lagi.. Huhu..

Nak tak nak , aku kena pujuk hati aku sendiri ! Demi mencari rezeki untuk keluarga , aku kena kembali ke KL walau camna pun …

InshaAllah .. Sabtu atau Jumaat jugak aku balik sini ! Penat ? Hurm.. Tengok la camana .. Kalau larat , aku terjah .. Tak larat .. aku tidur jer !

Doakan aku yer…

5 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

selamat m'cari rezeki & selamat b'temu family semula. aminn..

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Slmt mnjlnkn tugasan Beben dan slmt kembali ke pangkuan ank2 dan isteri tersayang nnt :) doa mereka mengiringi Beben..

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Slmt mnjlnkn tugas dgn berdedikasi Beben serta slmt kmbli ke pangkuan keluarga tersayang pabila dh abes tugasan..doa mereka dan kami disini sntiasa mengiringi Beben :)

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

xpe la..cari rezeki kan..susahkan ea bila wife berpatang ni..ke tahan mantel dgn fizikal mcm ni..hehe..smoga perjalanan slmt.

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

sayang anak tinggal-tinggalkan, demi kebaikan Qhaliff dan Zahra...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI