Berpisah lagi esok !

 

Tetiba dapat email reminder mengenai satu event yang wajib aku kena hadir ! Adoiyai !! Patut la aku takde mood nak gi gym tadi walhal bersungguh dah aku nak lari dari Qhaliff..

Terus aku cari Qhaliff .. Ajak dia keluar jalan jalan .. Nak abiskan masa dengan dia .. Nak balik sini balik , tak tau bila.. Nak bawak dia sekali , hurmmm .. Wife tak kasi . Haih .. Keseorangan lagi aku ..

Photo: Sedih..esok berpisah lagi.. Huhu..

Nak tak nak , aku kena pujuk hati aku sendiri ! Demi mencari rezeki untuk keluarga , aku kena kembali ke KL walau camna pun …

InshaAllah .. Sabtu atau Jumaat jugak aku balik sini ! Penat ? Hurm.. Tengok la camana .. Kalau larat , aku terjah .. Tak larat .. aku tidur jer !

Doakan aku yer…

5 ulasan:

  1. selamat m'cari rezeki & selamat b'temu family semula. aminn..

    BalasPadam
  2. Slmt mnjlnkn tugasan Beben dan slmt kembali ke pangkuan ank2 dan isteri tersayang nnt :) doa mereka mengiringi Beben..

    BalasPadam
  3. Slmt mnjlnkn tugas dgn berdedikasi Beben serta slmt kmbli ke pangkuan keluarga tersayang pabila dh abes tugasan..doa mereka dan kami disini sntiasa mengiringi Beben :)

    BalasPadam
  4. xpe la..cari rezeki kan..susahkan ea bila wife berpatang ni..ke tahan mantel dgn fizikal mcm ni..hehe..smoga perjalanan slmt.

    BalasPadam
  5. sayang anak tinggal-tinggalkan, demi kebaikan Qhaliff dan Zahra...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.