Bestnya SOFT COOLING GEL PILLOW ! - BEN ASHAARI

Bestnya SOFT COOLING GEL PILLOW !

 

Sakit sangat kepala semalam. Nak tidur tak boleh ! Ubat makan dah..  Bila terdedah pada kepanasan seharian , aku pasti akan sakit kepala ! Hurmm.. Dah tua.. bukan manja ! Dulu , layan 7 sebelah seharian pon selamba jer.. Tapi tu zaman muda la.. Heee..

Teringatkan Soft Cooling Gel Pillow yang dipinjamkan kepada aku .. adik aku beli .. hee.. Masa tu Qhaliff demam. Suhu tinggi.. Suruh gunakan pada Qhaliff..

Aku pun try la pakai malam tadi.. Letakkan kat kepala sambil baring. Tak sampai 5 minit , terasa lega dah .. Dan , buat kali pertamanya sejak aku balik sini .. aku lena sangat tidur ! Huhuhu…

Camana nak pakai ? Beli kat farmasi berhampiran pastu masukkan ke dalam peti ais. Kasi sejuk gitu.. Jangan risau , dia takkan mengeras punya ! Tapi dia punya sejuk , mmg best ! Bila demam atau badan sengal sengal terutama selepas bersenam , boleh guna menda ni ..

Harga ? Tak la sampai seratus pon.. Tak cecah pon RM50. Murah jer.. Rasanya mmg patut ada satu di rumah ..

7 ulasan:

  1. Samalah kita cepat pening kalau dah berpanas. Siap boleh berdarah hidung. Kekekke. Thanks for the suggestion!

    BalasPadam
  2. klu xdemam pun macam best je pakai nih. sejuk!

    BalasPadam
  3. Bolh pkai ulang ker?atau terus buang lpas pkai..

    BalasPadam
  4. Bolh pakai ulang ker.atau pas pakai terus buang...

    BalasPadam
  5. Panadol semalam tak berkesan eh? Huhuhu

    BalasPadam
  6. nice sharing....nak kena cari satu nie ...kepala pulak tengah sakit pulak....

    BalasPadam
  7. Tq ats perkongsian ini..boleh la guna lps ni hehehe.m

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.