Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 8 Jun 2014

Bestnya SOFT COOLING GEL PILLOW !

 

Sakit sangat kepala semalam. Nak tidur tak boleh ! Ubat makan dah..  Bila terdedah pada kepanasan seharian , aku pasti akan sakit kepala ! Hurmm.. Dah tua.. bukan manja ! Dulu , layan 7 sebelah seharian pon selamba jer.. Tapi tu zaman muda la.. Heee..

Teringatkan Soft Cooling Gel Pillow yang dipinjamkan kepada aku .. adik aku beli .. hee.. Masa tu Qhaliff demam. Suhu tinggi.. Suruh gunakan pada Qhaliff..

Aku pun try la pakai malam tadi.. Letakkan kat kepala sambil baring. Tak sampai 5 minit , terasa lega dah .. Dan , buat kali pertamanya sejak aku balik sini .. aku lena sangat tidur ! Huhuhu…

Camana nak pakai ? Beli kat farmasi berhampiran pastu masukkan ke dalam peti ais. Kasi sejuk gitu.. Jangan risau , dia takkan mengeras punya ! Tapi dia punya sejuk , mmg best ! Bila demam atau badan sengal sengal terutama selepas bersenam , boleh guna menda ni ..

Harga ? Tak la sampai seratus pon.. Tak cecah pon RM50. Murah jer.. Rasanya mmg patut ada satu di rumah ..

7 komen :

Vanessa Ricky berkata... [Reply to comment]

Samalah kita cepat pening kalau dah berpanas. Siap boleh berdarah hidung. Kekekke. Thanks for the suggestion!

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

klu xdemam pun macam best je pakai nih. sejuk!

Atikah Yasmin berkata... [Reply to comment]

Bolh pkai ulang ker?atau terus buang lpas pkai..

Atikah Yasmin berkata... [Reply to comment]

Bolh pakai ulang ker.atau pas pakai terus buang...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Panadol semalam tak berkesan eh? Huhuhu

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

nice sharing....nak kena cari satu nie ...kepala pulak tengah sakit pulak....

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Tq ats perkongsian ini..boleh la guna lps ni hehehe.m

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI