Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Jun 2014

Daddy sayang dua dua !

 

Suruh duduk depan ngan daddy , dia merangkak ke belakang.. Nak duduk ngan mak dia yang dok dukung Zahra Nur Iman.

Hurm.. akhirnya tertidur.. Nasib baik la tak jauh jarak perjalanan .. Hurm..

Bila tengok muka Zahra , aku sering terfikir untung nasib dia nanti ..

Photo

Qhaliff lak .. Hurm.. Aku yakin dia akan ikut jejak mak dia .. InshaAllah.. Jangan ikut jejak daddy yer .. Jejak daddy , jejak misteri ! Heeee …

10 komen :

aisyah ambris berkata... [Reply to comment]

Untung.. ada rezeki anak2...

permatabiru berkata... [Reply to comment]

dah penah laluinya...kesian juga dgn mereka tp kna berdikari sendiri.

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Come jer adik-beradik ni tido gitu. In sha Allah, setiap anak itu ada rezeki masing-masing. Kita didiklah mereka dengan laluan yg telah Allah tunjukkan.

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

lama tak komen kat sini... selalu kat fb je...
bila en.ben tinggal bertiga nanti, masa tu Qhalif memang betul2 akan menguji en.ben. sebab dia nak tarik perhatian daddy dia. sy pun ada masalah tu juga dulu. tips utk en.ben, bila menguruskan zarra, libatkan sekali qhalif... misalnya nak tukar pampers, boleh minta qhalif ambilkan dan pgg pampers smtara tggu daddy bersihkan adik... jgn ketepikan dia, nanti dia akan memberontak... masa tu lagi kita pening kepala...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah, semoga Qhaliff dan Zahra membesar menjadi manusia yang berguna kepada keluarga, Agama & negara... Amin...

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Alolololo bagusnya Abang Long ni.. Hehehehe Comel sangat la!

Bannister Road berkata... [Reply to comment]

cutenye zahra...

angah5493 berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
angah5493 berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
angah5493 berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI