Daddy sayang dua dua !

 

Suruh duduk depan ngan daddy , dia merangkak ke belakang.. Nak duduk ngan mak dia yang dok dukung Zahra Nur Iman.

Hurm.. akhirnya tertidur.. Nasib baik la tak jauh jarak perjalanan .. Hurm..

Bila tengok muka Zahra , aku sering terfikir untung nasib dia nanti ..

Photo

Qhaliff lak .. Hurm.. Aku yakin dia akan ikut jejak mak dia .. InshaAllah.. Jangan ikut jejak daddy yer .. Jejak daddy , jejak misteri ! Heeee …

10 ulasan:

  1. Untung.. ada rezeki anak2...

    BalasPadam
  2. dah penah laluinya...kesian juga dgn mereka tp kna berdikari sendiri.

    BalasPadam
  3. Come jer adik-beradik ni tido gitu. In sha Allah, setiap anak itu ada rezeki masing-masing. Kita didiklah mereka dengan laluan yg telah Allah tunjukkan.

    BalasPadam
  4. lama tak komen kat sini... selalu kat fb je...
    bila en.ben tinggal bertiga nanti, masa tu Qhalif memang betul2 akan menguji en.ben. sebab dia nak tarik perhatian daddy dia. sy pun ada masalah tu juga dulu. tips utk en.ben, bila menguruskan zarra, libatkan sekali qhalif... misalnya nak tukar pampers, boleh minta qhalif ambilkan dan pgg pampers smtara tggu daddy bersihkan adik... jgn ketepikan dia, nanti dia akan memberontak... masa tu lagi kita pening kepala...

    BalasPadam
  5. InsyaAllah, semoga Qhaliff dan Zahra membesar menjadi manusia yang berguna kepada keluarga, Agama & negara... Amin...

    BalasPadam
  6. Alolololo bagusnya Abang Long ni.. Hehehehe Comel sangat la!

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009