Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 Jun 2014

Ikut daddy gi bekerja !

 

Balik dari Alamanda ,terus solat Zohor dulu.. pastu keluar semula ke PICC ,Putrajaya. Ada review buffet Ramadhan kat situ.Untuk kali pertama ,aku bawak semua sekali. Wife teringin nak makan ‘kambing’ setelah abis pantang ni.. Ok je aku.

Qhaliff yang dah mencari aku sejak dia terjaga dari tidur , bersungguh nak ikut.. Masuk dalam kereta  , terus lenaaa ! Huhuhuh.. Sehingga sampai PICC ..

Begitu juga dengan Zahra.. Huhuh.. Daddy pon ngantuk woo.. Bangun awal tidur lewat ..

Kalau Qhaliff tidur dalam stroller ni , Zahra mana lak ?

Sehinggalah Qhaliff jaga , tukar giliran tidur dalam tu lak ..

Dan Qhaliff , menceriakan suasana … Layan kek keju dan coklat …

Makanan , sedap sedap wooo ! Antara yang sedap , nasi beraini kambing dan bubur lambuk.. Lain , aku tak sempat rasa sebab bersuai kenal dengan chef kat situ .. heee .. Tambah network !

1 komen :

Kak Tie berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI