Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Jun 2014

Kalau abang long bangun tidur !

 

Tidur lewat ! Qhaliff tertidur awal semalam.. Pastu kul 1 pagi dia jaga.. Aku pulak , sakit kepala ditambah lagi dengan kepenatan seharian di hospital semalam ..

Bila dia tak tidur , dia buat bising. Bila dia bising , Zahra turut sama join kebisingan tu. Dan wife , tak leh dah nak kawal.. Dia sendiri pun dah pening pala akibat cuaca panas .

Akhirnya , hampir jam 2 pagi .. baru dapat tidur semua. Aku kena pura pura tidur , baru Qhaliff tidur .. Zahra ? Aku tidur kan dulu dengan guna bola gym tu.. heee ..

Dan awal pagi ..

Photo

Photo: Adik dok sedap lena..

Abang bangun..

Dia gi kejutkan adik dia !! 

Grrrr..

Dua dua tidur sebelah menyebelah.. di halang dek bantal dakap yang besar.. Wife tidur sebelah Zahra..

Bila Qhaliff jaga.. dia terus gi kejut adik dia ! Aku yang berusaha tak kasi Zahra jaga supaya dapat bersiap siap untuk gi event , terpaksa batalkan hajat tu !! Argghhhh ..

Dah dua dua bangun .. dua dua mintak perhatian ! Kalau nak tinggalkan bersama wife yang masih tak beberapa segar tu , melampau la kan !! Hurmmm..

4 komen :

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Shark Kay berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
ArELeEz berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
hana syafiah berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI