Kehancuran dan keboroian !

 

Arghhh.. sampai je rumah , terus tak nampak apa dah .. Tersadai terus .. Penat memandu satu hal lagi.. Huhuh.. Nak gi makan kat Nilai MMA SANTAI CORNER dari Cheras. Huhuhu.. Dekat 50km gak tu ..

Tapi berbaloi laaaa .. Macam macam aku melantak malam tadi. Memandangkan abang aku dah nak sangat open table , aku terus open perut je la.. Rugi tolak rezeki.. Hee..

Haa.. apa yang aku makan sangat sampai memboroikan ??? Aku makannn ..

Tadaaaaa.. Lamb chop ! Sedap gak ..

Lagi lagi ???

Char Keow Teow ! Melazatkan .. Hehehehe..

Lagi lagi ???

Mee Udang dan Cendol !! Tadaaaa … Tu jer ! Terpaksa bukak butang seluar sewaktu memandu balik.. Hahahaha ..

Alhamdulillah.. Lama tak makan gini.. Jangan jadikan tabiat yer.. Aku terpaksa sebab kebelakangan ni aku kurang makan. Jadi , nak tidur pon tak boleh sangat.. Kena rehat cukup sebab nak memandu balik ke Kelantan …

Ok tak alasan ? Heeee…

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009