Rakam ‘penyangak’ jalanan !

 

Guna GoPro Hero 3 .. Biasanya aku guna kamera handphone ni jer.. Ok ke ?

Photo

Ikut hati aku , nak letak je kat bumper.. Baru realkan ? Hahahaha .. Tapi risau gak.. Kang kena kebas dikala aku tak perasan.. Mau meraung aku nanti ..

Photo: Gmbr dr GoPro

Gambar , memang cun ! Ni takde aku tambah apa apa .. Terus amik , download ke phone dan post ke FB. Puashati la gambar dia .. Banyak aku dapat amik gambar lori dok suka hati bapak dia bikin ni jalan serupa dia punya jalan. Gitu gak kereta yang potong dari belakang pastu pancung kita depan depan ! Perghh.. Berasap siut.. Cepat cepat istighfar kasi tenang diri.. Pastu layan lagu rock kapak.. Karok sekali !

Nant aku nak letak kat belakang kereta lak.. Hehehehehe .. Cool ….

5 ulasan:

  1. camera go pro mmg terbaek bro.
    superb kualiti,
    sebab tu harga dia bleh cecah ribuan,
    tgk je body kecik,
    goPro adalah gajet pertama selfie dan gajet pakai monopod :)
    lepas tu baru dikeluarkan untuk smartphone.

    BalasPadam
  2. macam best kan go pro nie..mungkin boleh masuk dalam wish list bulan depan :D

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/06/ubat-kolestrol-tinggi-semulajadi.html

    BalasPadam
  3. hebatlah gajet ni....nak pasang jugaklah...amat berguna bila berlaku peristiwa diluar jangkaan kita spt yg En Ben katakan itu....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.