Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 5 Jun 2014

Tak tau nak makan kat mana ..

 

Hurmm.. Sampai dari Kelantan semalam , kul 1 lebih.. Lepas solat Zohor , terus tidur.. Nak kata penat tu tak tapi mata letih. Nak tak nak , kena tangkap tidur jap..

Perancangannya , malam nak tengok Edge Of Tomorrow setelah ramai kata best .. Heee.. Booking online melalui apps GSC , aku berjaya dapatkan tempat yang best ! Ok , part ni ada cerita.. nanti aku cerita eh..

Sebelum tu , nak kena isi perut.. Bagitau wife nak makan Kenny Rogers tapi bila sampai Alamanda pada jam 8 malam , tkde selera nak makan pulak ..

Gi tengok kat Fish Manhattan.. Hurmm .. Tak selera ! Gi ke Secret Recipe , ternampak sorang awek cun ni dok makan mee tom yam ! Terus terbuka selera .. Heee ..

Photo: Layan sorang sorang  jer .. 

Memula ingat nak makan kat KR .. Takde mood .. Gi Fish Manhattan , rass membazir..

Akhirnya SR jer..cari yg makan tak kenyang tp tidur pasti lena ..

Hurmmm.. Nak makan sesuatu yang tak mengemukkan.. Apa eh ? Japanese Soba antara pilihanku tapi… Hurm… Abis pulak .. Akhirnya , aku pilih sesuatu yang tak pernah aku makan lagi ..

Photo: Pilihan ku di SR ..

#SR #ALAMANDA

Vietnamese beef noodle .. Lama dah teringin .. Heeee .. Dan , akhirnya .. aku pilih ni .. Sedap ? Serius sedap ! Selesai dengan sup sup sekali ! Heee…

6 komen :

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Aku pernah makan Vietnamese beef noodle ni.. Memang sedap!

Vander Good berkata... [Reply to comment]

Memang sedap...di sini Kota Kinabalu banyak restoran Vietnam...Memang terbaik!

Tuan silalah follow blog saya ya...it's an honour...thank u sir...

http://vandergood.blogspot.com/

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

kecur air liur tgk vietnamese beef noodle tersebut. owh3..

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Wah kena cuba ni...nampak sedap kalau rasa sendiri apatah lagi kan..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

memang nampak sedap....slurph

reen shazarina berkata... [Reply to comment]

Memang sedap! saya kalau pegi secret recipe mesti order ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI