Tempah awal dengan aplikasi GSC !

 

Transformer minggu depan ! Tiket pasti laris giler punya !! Hurmm… Camana eh ? Aku pasti , ramai dah tau cara paling mudah dan pantas ! Heeee .. Gunakan telefon pintar anda ! Dan download aplikasi GSC..

Yearghhhh … Banyak pilihan panggung ! Heeee.. Cari mana yang terdekat dgn rumah kita ..

Pastikan korang ada banking online cam Maybank2u atau CimbClick .. Kenapa ? Bayar terus laaa .. Takde booking booking der ! Bayar dan tempat duduk tu , anda punya !

Photo

Nak masuk nanti , tunjuk je code yang korang dapat selepas membuat bayaran tu pada staff yg jaga pintu masuk tu.. heee ..

Photo

Jimat kertas dah kan ? Haaa.. Jangan ini ni code untuk movie Transformer yer.. hehehehe …  Sila beli sekarang sekarang !

7 ulasan:

  1. Memang selalu pakai ni pun ... he he he...

    BalasPadam
  2. mmg digalakakan,
    x perlu beratur lagi:)
    tempah di hujung jari sahaja.

    BalasPadam
  3. faveret my 'jebat' nih! tgk trailer pun dah melompat bintang! ha3..

    BalasPadam
  4. dgn teknologi terkini...semuanya dihujung jari je

    BalasPadam
  5. beben jangan lupa gtau kalau nk p tengok

    BalasPadam
  6. salam
    apa? transfomer?
    ok nak gi booking

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009