Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 18 Jun 2014

Tempah awal dengan aplikasi GSC !

 

Transformer minggu depan ! Tiket pasti laris giler punya !! Hurmm… Camana eh ? Aku pasti , ramai dah tau cara paling mudah dan pantas ! Heeee .. Gunakan telefon pintar anda ! Dan download aplikasi GSC..

Yearghhhh … Banyak pilihan panggung ! Heeee.. Cari mana yang terdekat dgn rumah kita ..

Pastikan korang ada banking online cam Maybank2u atau CimbClick .. Kenapa ? Bayar terus laaa .. Takde booking booking der ! Bayar dan tempat duduk tu , anda punya !

Photo

Nak masuk nanti , tunjuk je code yang korang dapat selepas membuat bayaran tu pada staff yg jaga pintu masuk tu.. heee ..

Photo

Jimat kertas dah kan ? Haaa.. Jangan ini ni code untuk movie Transformer yer.. hehehehe …  Sila beli sekarang sekarang !

7 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

Memang selalu pakai ni pun ... he he he...

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

mmg digalakakan,
x perlu beratur lagi:)
tempah di hujung jari sahaja.

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

faveret my 'jebat' nih! tgk trailer pun dah melompat bintang! ha3..

Al Kisah berkata... [Reply to comment]

awesome wei

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

dgn teknologi terkini...semuanya dihujung jari je

Mawardi Yunus berkata... [Reply to comment]

beben jangan lupa gtau kalau nk p tengok

sukaxplo berkata... [Reply to comment]

salam
apa? transfomer?
ok nak gi booking

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI