Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Jun 2014

What’s In Your Bag ?!!

 
What's In Your Bag
 
Nak menang RM25 ribu ? Heeee.. Nak la kan ? Tak susah pon nak menang .. Cuma kena join What’s In Your Bag ?!! yang dianjurkan dianjurkan oleh klia2  di http://whatsinyourbag.my/en/ ni je ! Haaa ..
Selain dari RM25 ribu , sepanjang giveaway dibuat iaitu dari 9 Jun hingga23 Jun , seorang yang bertuah yang membeli satu barang di situ akan berpeluang menang RM5 ribu , setiap hari !! Haaaa… Setiap hari woooo ..
Apa yang kena buat  ialah login ke http://whatsinyourbag.my/en/. Kemudian pelayar anda akan keluar pop up yang memaklumkan yang anda berpeluang menang RM 5 ribu seterusnya tergolong dalam  kumpulan pengunjung yang bertuah untuk menangi hadiah RM25 ribu !!
image
image
Korang akan diberi budget sebanyak RM5 ribu ! Sila ‘pilih’ barang yang korang nak !! Di laman web utama , korang digalakkan untuk ‘bersiar-siar’ dan melihat tawaran jualan secara online.  Jika ada yg berkenan di hati , klik ‘add to cart’ sahaja ! Mudah !!
Setelah berpuashati membeli belah di situ , sila check out. Pastikan lengkap segalanya .. Jangan ada yang salah yer ! Selepas tu , korang automatik layak memenangi hadiah yang ditawarkan termasuklah cabutan bertuah yang bernilai RM25 ribu tersebut berserta barangan yang korang ‘beli’ di laman web tu pada hari pelancaran klia2 nanti !
Macam satu game laa… Korang kononnya ada RM5 ribu.. Masuk ke website tu kemudian ‘bei’ barang nak korang nak sangat beli ! Pastu checkout. Dan berdoa laaa agar korang menang ! Gitu je laa.. Senang je ponnn.. heee ..
Tu jeee .. Hanya mereka yang berusia 18 tahun ke atas je boleh sertai giveaway ni .. heee…. Tunggu apa lagi ? Jommmm cuba nasib !

Untuk sebarang maklumat lanjut , boleh lawati  http://whatsinyourbag.my/en/ .

FB Page : https://www.facebook.com/IndulgeMalaysiaAirports

Instagram : @indulgemyairports

Twitter - @indulge_my

7 komen :

Humairah Jimat berkata... [Reply to comment]

salam..da try!tp nape time masokkn ic xbole=( huhu.

nd feruz berkata... [Reply to comment]

huhu..baru nak tanye..masalah same jugak..

:(

Kenekg berkata... [Reply to comment]

Macam dah ok je, cuba sekali lagi kot

Edo Hayra berkata... [Reply to comment]

mksudnya, xperlu bayar apa2? just beli dlm tu je?

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@Edo Hayra yer ..

Edo Hayra berkata... [Reply to comment]

hihi ok.. thanx abg ben

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Ok nk trg jgk la nnt..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI