Sidang akhbar ‘ SELUDUP ‘

 

Bertempat di restoran Serai , KL LIFE .. SELEDUP telah selamat dilancarkan dengan jayanya ! Heeee..

Drama karya dan arahan Jehan Miskin ini bakal dibintangi oleh Tiz Zaqyah, Syafie Naswip, Raja Ilya, Namron serta Jehan sendiri. Ianya berkisarkan isu penyeludupan haram yang berlaku di negara ini .

Sesuatu yang menarik mengenai SELUDUP ini ialah , pemilihan para pelakon tambahan nanti ! Haaaa .. Sapa sapa boleh jadi jadi pelakon dalam drama bersiri ini !

Apa syaratnya ? Mudah sangat jer  ! Hantarkan saja video uji bakat anda sekarang di bit.ly/Seludup disamping anda berpeluang memenangi hadiah bernilai RM15 ribu !!

Step-by-Step Facebook Contest

Jangan lupa follow :

Facebook - https://www.facebook.com/Seludup

Instagram - http://instagram.com/seludup 

Tunggu apa lagi ? Jom la cuba nasib .. Heee.. Untung untung , ada jugak rakan pembaca blog aku ni dah jadi artis .. heeee..

3 ulasan:

  1. tengok je lah....nak berlakon bagilah peluang bagi yg berbakat

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009