Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 2 Oktober 2014

Anak ajar ayah !

 

Qhaliff dalam kereta , tak nak duduk dalam car seat dia.. Dah tak selesa agaknya.Kena cari yang baru pasni.. Car seat tu aku letak belakang. Dan dia , duduk di kerusi biasa !

Semalam , keluar dari Alamanda .. wife yang sebelum duduk depan terpaksa beralih ke belakang sebab Qhaliff nak duduk situ. Dia tarik seat belt dan kepala dia , dia bagi kat aku.. mintak tolong masukkan !!

Hahahaha.. Lepas aku masukkan , dia senyum. Adehhh… Yelahh !! Daddy pon pasang laa.. Pastu baru dia suruh pasang Youtube di hp aku .. dan dia sandar sambil layan  !

Aku tak tau dari mana dia belajar semua tu.. Hurm..

 

4 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

dari observation kot.. sbb kids kan suka memerhati.

Allene berkata... [Reply to comment]

bgusnya... anak sy kena marah baru nak pakai seat belt.

DYatie berkata... [Reply to comment]

Observe. Bagusnya dia. Arissa? Pangku lepas tu pasang seat belt sekali. Haha.

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

semoga qhaliff membesar dengan bijak !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI