Anak ajar ayah !

 

Qhaliff dalam kereta , tak nak duduk dalam car seat dia.. Dah tak selesa agaknya.Kena cari yang baru pasni.. Car seat tu aku letak belakang. Dan dia , duduk di kerusi biasa !

Semalam , keluar dari Alamanda .. wife yang sebelum duduk depan terpaksa beralih ke belakang sebab Qhaliff nak duduk situ. Dia tarik seat belt dan kepala dia , dia bagi kat aku.. mintak tolong masukkan !!

Hahahaha.. Lepas aku masukkan , dia senyum. Adehhh… Yelahh !! Daddy pon pasang laa.. Pastu baru dia suruh pasang Youtube di hp aku .. dan dia sandar sambil layan  !

Aku tak tau dari mana dia belajar semua tu.. Hurm..

 

4 ulasan:

  1. dari observation kot.. sbb kids kan suka memerhati.

    BalasPadam
  2. bgusnya... anak sy kena marah baru nak pakai seat belt.

    BalasPadam
  3. Observe. Bagusnya dia. Arissa? Pangku lepas tu pasang seat belt sekali. Haha.

    BalasPadam
  4. semoga qhaliff membesar dengan bijak !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.