Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 31 Oktober 2014

Dilema seorang ibu…

 

Dua dua nak menyusu ! Dan nak tidur atas pangkuan mak dia .. Sapakah yang layak ???

Dan daddy terpaksa masuk campur ! Hurmm..

12 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

mlt sm je...hehe

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

dua-dua nak attention dari ibu tu... he he he...

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

Qhaliff masih Bf yer.. abang long kena la mengalah.. jgn jadi otomen asyik nak menang jer.. kekekeke

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Muncung sama...hehehe...

Memang dilema sangat. Macam saya ni, anak² hari² berebut nak tido sebelah ibu. Sampai melalak². Dah geram sgt saya soh dorang amik pisau kat dapur, belah badan ibu & amik sorang sebelah...hehehe...dah geram sgt ☺

Ms. Anne berkata... [Reply to comment]

kalau daddy, qalif dan zahra berebut nak pangku mak dia.. huhuuu

Siti Hajar Mohamad berkata... [Reply to comment]

Comel muncung Qalish...hehehe so sweet.

nadia arrumaisha berkata... [Reply to comment]

Hahah dua dua muncung....comel

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

mulut dengan pipi diaorang ni geramnya..

At-Tarmizi berkata... [Reply to comment]

comel.. =)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

mak Jemah berkata... [Reply to comment]

hat muncung tu yang tak boleh tahan.hikhikhik..comei sgt aih

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

cute..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hehehe keciann yg muncung lbh tuu ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI