Dilema seorang ibu…

 

Dua dua nak menyusu ! Dan nak tidur atas pangkuan mak dia .. Sapakah yang layak ???

Dan daddy terpaksa masuk campur ! Hurmm..

12 ulasan:

  1. dua-dua nak attention dari ibu tu... he he he...

    BalasPadam
  2. Qhaliff masih Bf yer.. abang long kena la mengalah.. jgn jadi otomen asyik nak menang jer.. kekekeke

    BalasPadam
  3. Muncung sama...hehehe...

    Memang dilema sangat. Macam saya ni, anak² hari² berebut nak tido sebelah ibu. Sampai melalak². Dah geram sgt saya soh dorang amik pisau kat dapur, belah badan ibu & amik sorang sebelah...hehehe...dah geram sgt ☺

    BalasPadam
  4. kalau daddy, qalif dan zahra berebut nak pangku mak dia.. huhuuu

    BalasPadam
  5. Comel muncung Qalish...hehehe so sweet.

    BalasPadam
  6. mulut dengan pipi diaorang ni geramnya..

    BalasPadam
  7. comel.. =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    BalasPadam
  8. hat muncung tu yang tak boleh tahan.hikhikhik..comei sgt aih

    BalasPadam
  9. Hehehe keciann yg muncung lbh tuu ..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI