Hari Typo 1 Malaysia ?

 

Aku tak tau lak hari ni Hari Typo atau sememangnya nak kasi penonton tv senyum simpul melihat ‘kesilapan’ yang tak disengajakan.. Ke sengaja ? Hahahaha .. Tak tau laaa .. Nasib baik aku tak tengok live.. kalau tak , aku confirm masuk hospital.. Terlebih gelak !!

Yang ni buat aku ketawa besar ! Perdana Menteri terus !! Hahahaha ..

15 ulasan:

  1. heheheehehehhe..pulak..tertidur gaknyer si tukang tulis tu..hehehe..

    BalasPadam
  2. Macam mana perkara macam ni boleh terjadi?? Hmmm.. lawak gak...Hehehe

    BalasPadam
  3. Dpt gak ni thru whatsapp. Ade lg 1 pasal bajet. Memang lawok.

    BalasPadam
  4. Tv1,2,3. Elok sgt ler tu kan..hahaha

    BalasPadam
  5. Maharaja lawak dah nak dekat kot...

    BalasPadam
  6. Sy pn terima macam2 berita rini...

    http://mrsjaysblog.blogspot.com/2014/10/media-perlu-lebih-berhati-hati.html?m=1

    BalasPadam
  7. awat lgu tu..nk buat kempen gunakn bhasa mlysia kot..

    BalasPadam
  8. Hahahaha... kan..leya pun gelak mase tgk ni kat tv..terkejut pun ade gak

    BalasPadam
  9. puas lah menjawab editor yang terlibat ni...boleh berjangkit lak kan lain2 channel hehe :)

    BalasPadam
  10. Adeh lambat jenguk blog bro ben harini. Tapi yang ni sumpah kelakar. Ni yang semalam sampai ke tengah malam saya ngn husband gelak tak brenti. Hahahaa hope tv3 tak kne saman la ngan DS Najib sebab carikan pengganti untuk dia.

    BalasPadam
  11. Go home, subtitle writer. You're drunk.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI