Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 12 Oktober 2014

Hari Typo 1 Malaysia ?

 

Aku tak tau lak hari ni Hari Typo atau sememangnya nak kasi penonton tv senyum simpul melihat ‘kesilapan’ yang tak disengajakan.. Ke sengaja ? Hahahaha .. Tak tau laaa .. Nasib baik aku tak tengok live.. kalau tak , aku confirm masuk hospital.. Terlebih gelak !!

Yang ni buat aku ketawa besar ! Perdana Menteri terus !! Hahahaha ..

15 komen :

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

Hahhaha.. Boleh typing error..

BaNu Syah berkata... [Reply to comment]

adeh mmg lawak,,hihihi

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

heheheehehehhe..pulak..tertidur gaknyer si tukang tulis tu..hehehe..

puteri airyn berkata... [Reply to comment]

Macam mana perkara macam ni boleh terjadi?? Hmmm.. lawak gak...Hehehe

sheAYANG berkata... [Reply to comment]

Dpt gak ni thru whatsapp. Ade lg 1 pasal bajet. Memang lawok.

baby comel berkata... [Reply to comment]

Tv1,2,3. Elok sgt ler tu kan..hahaha

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Maharaja lawak dah nak dekat kot...

kenny977world berkata... [Reply to comment]

Lawak2..trbaeek

Izza Jay berkata... [Reply to comment]

Sy pn terima macam2 berita rini...

http://mrsjaysblog.blogspot.com/2014/10/media-perlu-lebih-berhati-hati.html?m=1

timm bill berkata... [Reply to comment]

awat lgu tu..nk buat kempen gunakn bhasa mlysia kot..

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Hahahaha... kan..leya pun gelak mase tgk ni kat tv..terkejut pun ade gak

anajingga berkata... [Reply to comment]

puas lah menjawab editor yang terlibat ni...boleh berjangkit lak kan lain2 channel hehe :)

Syahirah Ismail berkata... [Reply to comment]

ayyoyo. PM tu yg lawak

NurSakinah berkata... [Reply to comment]

Adeh lambat jenguk blog bro ben harini. Tapi yang ni sumpah kelakar. Ni yang semalam sampai ke tengah malam saya ngn husband gelak tak brenti. Hahahaa hope tv3 tak kne saman la ngan DS Najib sebab carikan pengganti untuk dia.

Ayuni Rafilah berkata... [Reply to comment]

Go home, subtitle writer. You're drunk.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI