Header Baru Kelab Blogger Ben Ashaari !

 

Banner KBBA-7 copy

Semakin nampak lebih ‘tersusun’ sejak dua menjak ni.. hehehe .. Kan ? Hurm.. bukan mudah sebenarnya nak ‘kemaskini’kan kelab yang ramai sayangi ni.. Hehehehe.. Alhamdulillah , sejak kemasukkan Ruby (www.ruby.my) ke Kelab Blogger Ben Ashaari ni , telah membawa perubahan mendadak ! Dari sebuah kelab blogger yang kecil , suka suka , akhirnya akan tertubuh secara rasminya .. nanti  ! Sikit jam je lagi yer …

Alhamdulillah.. orang orang kuat Kelab Blogger Ben Ashaari juga telah memberi komitmen memastikan segala usaha menjadikan impian ini satu kenyataan tidak lama lagi.

Kemasukkan penaja rasmi COSMODERM ke dalam kelab ini , telah berjaya menyuntik semangat rakan rakan blogger untuk terus bersemangat menaikkan nama kelab ini..

Banner terbaru yang dinaikkan di group fb ni , direka sendiri oleh blogger Najeeb Abdullah..  Jutaan terima kasih atas rekabentuk yang amat menarik ini ! 

Semoga KELAB BLOGGER BEN ASHAARI ini akan terus sukses !

web rasmi : www.kelabbloggerbenashaari

Instagram : www.instagram.com/kelabbloggerbenashaari

Group FB : https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGERBA

10 ulasan:

  1. Well done kbba!
    Semoga terus maju #kelabbloggerbenashaari

    BalasPadam
  2. Cntik simple memg nmpk gah warna merah myala

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..semoga sentiasa sukses Abg ben.. amin

    BalasPadam
  4. mmm xboleh msk pun blog ni .. opis den dh block

    BalasPadam
  5. Assalam abg ben,
    boleh bagi peneranga sket tak cara nak join Kelab ni???

    BalasPadam
  6. cantik header nie ;) simple but nice

    BalasPadam
  7. Makin berkembang..tahniah Ben..semoga lebih berjaya di masa2 akan dtg

    BalasPadam
  8. Makin berkembang..tahniah Ben..semoga lebih berjaya di masa2 akan dtg

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI