Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 28 Oktober 2014

Header Baru Kelab Blogger Ben Ashaari !

 

Banner KBBA-7 copy

Semakin nampak lebih ‘tersusun’ sejak dua menjak ni.. hehehe .. Kan ? Hurm.. bukan mudah sebenarnya nak ‘kemaskini’kan kelab yang ramai sayangi ni.. Hehehehe.. Alhamdulillah , sejak kemasukkan Ruby (www.ruby.my) ke Kelab Blogger Ben Ashaari ni , telah membawa perubahan mendadak ! Dari sebuah kelab blogger yang kecil , suka suka , akhirnya akan tertubuh secara rasminya .. nanti  ! Sikit jam je lagi yer …

Alhamdulillah.. orang orang kuat Kelab Blogger Ben Ashaari juga telah memberi komitmen memastikan segala usaha menjadikan impian ini satu kenyataan tidak lama lagi.

Kemasukkan penaja rasmi COSMODERM ke dalam kelab ini , telah berjaya menyuntik semangat rakan rakan blogger untuk terus bersemangat menaikkan nama kelab ini..

Banner terbaru yang dinaikkan di group fb ni , direka sendiri oleh blogger Najeeb Abdullah..  Jutaan terima kasih atas rekabentuk yang amat menarik ini ! 

Semoga KELAB BLOGGER BEN ASHAARI ini akan terus sukses !

web rasmi : www.kelabbloggerbenashaari

Instagram : www.instagram.com/kelabbloggerbenashaari

Group FB : https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGERBA

10 komen :

farhana mohamad berkata... [Reply to comment]

Well done kbba!
Semoga terus maju #kelabbloggerbenashaari

Asha Lya berkata... [Reply to comment]

Cntik simple memg nmpk gah warna merah myala

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Best sgt...nice header baru tu

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

cantik jugak..

luqman zakaria berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..semoga sentiasa sukses Abg ben.. amin

N.A.T berkata... [Reply to comment]

mmm xboleh msk pun blog ni .. opis den dh block

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata... [Reply to comment]

Assalam abg ben,
boleh bagi peneranga sket tak cara nak join Kelab ni???

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

cantik header nie ;) simple but nice

Senandung Hatiku berkata... [Reply to comment]

Makin berkembang..tahniah Ben..semoga lebih berjaya di masa2 akan dtg

Senandung Hatiku berkata... [Reply to comment]

Makin berkembang..tahniah Ben..semoga lebih berjaya di masa2 akan dtg

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI