Kali ni , aku menangis !

 

Tolonglah ! Tolongglaahhh !! Aku tak nak tengok semua ni !! Terkedu siot !! Masa gini lak dia leh keluar design ni..

Oakley Crosslink Sweep OX8031-05

Tahu tak berapa lama aku idamkan bingkai gini ?? Huwaa… Giler cun laa weiii !! Adussss… adussss.. ada jugak merangkak gi belek beg duit ni.. Huhuh.. Duit ada tapi nak beli kamera baru.. hehehe..

Oakley Crosslink Sweep OX8031-05 Oakley Crosslink Sweep OX8031-05 Oakley Crosslink Sweep OX8031-05

Harga ? Er .. harga ? Murah jer.. Mampu beli laaaa ! Huhuhuh.. Berapa eh ? Ala. segan nak bagitau.. Kang kata riak lak.. Huhuh.. Ala , korang pon leh beli laa .. Dah gaji kan.. kan kan kan ? Haaa .. Nak tau gak berapa ? Gi belek sendiri ! Aku nak bodek wife nanti.. huhu …

Oakley Crosslink Sweep OX8031-05

10 ulasan:

  1. Hehehe beli beli beli jgn tak beliiiiiiiiii

    BalasPadam
  2. Ehehe beli ben beli!

    Saja nak bako

    BalasPadam
  3. yang ini memang smart dan memang boleh nangis kalau tengok, tapi kalau sesuai dengan bentuk muka iolss dah rembat gak ni...ihikss...

    BalasPadam
  4. haa . bodek abg ben jgn tak bodek

    BalasPadam
  5. Tengok harga sambil kemam bibir pastuh buat muka penyek...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.