Men’detox’kan diri ini dengan Rejuvy !

 

Hurm.. makin payah benar nak kawal makan ! Selagi aku tak kembali ke gym , selagi tu la aku main belasah je makan ! Pakai la apa pun.. losyen itu ini .. makan la ubat apa pon.. kalau tak jaga makan , memang parah !

Dan baru baru ni , kawan aku perkenalkan satu produk.. Revujy ! Aku baru minum sekali.. Boleh tahan gak la rasanya ! Sedap.. hehehe.. Kesannya ? Pagi esok tu , terasa mudah membuang .. hehehe .. Memang mendetoxkan diri benar !

Kebelakangan ni memang ada macam macam cara nak detoxkan diri.. Mak aku dah lama dah buat dengan air limau .. huhuh.. memang terkulat kulat la masa minum tuu.. huhu…

Terpulang pada diri sendiri.. mana sesuai untuk detoxkan diri korang.. hehehe.. Lebih baik ada daik biarkan diri penuh dengan .. huhuh.. Sendiri mau ingat la yer ..

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.