Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 28 Oktober 2014

Pembersih muka untuk lelaki !

 

Yearghhh… macam macam aku guna dah ! Ada yang buat aku lagi stress ! Kenapa ? Melekit selepas pakai ! Hurmm.. Ada yang buat pedih muka .. Hurmmm ..

Akhirnya , aku cuba yang ini ..

Terasa kesegarannya selepas memakainya ! Muka aku jenis berminyak.. risau gak pada awalnya. Hurmm.. Cuba je la.. Nasib baik ok !

Ada kawan tanya.. kalau muka berjerawat , pakai ni boleh hilang ke ? Hurmm… Aku tak berani nak kata confirm tapi boleh cuba la.. Setakat ni takde la pulak muka aku naik berjerawat bila pakai pencuci muka ni .. Alhamdulillah.. 

Er , stok abis dah.. Ada kawan kata gi je beli Guardian.. Hehehe.. Baiklah ! Akan aku cari di situ nanti !! Hee …

11 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

flawless la lepas ni muka bang ben..hehee

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

cosmoderm... baru tahu ada jnma ni

Hafiz Hafizol berkata... [Reply to comment]

Sblum ni dah survey di guardian n watson. Mcm x de je . Huhu

Hafiz Hafizol berkata... [Reply to comment]

Sblum ni dah survey di guardian n watson. Mcm x de je . Huhu

Cat Women berkata... [Reply to comment]

brand ni ok, pernah lihat kat farmasi caring

acik watie berkata... [Reply to comment]

Patut la Anak lelaki saya guna yang ni juga..rupanya Bro Ben dah suggest..

juniyati subhan berkata... [Reply to comment]

hafiz hafizol survey dkt guardian n watson mana erk?

juniyati subhan berkata... [Reply to comment]

hafiz hafizol

juniyati subhan berkata... [Reply to comment]

@Hafiz Hafizol
hafiz hafizol survey di watson dan guardian dimana ye?

juniyati subhan berkata... [Reply to comment]

(Y)

Hafiz Hafizol berkata... [Reply to comment]

@juniyati subhan




di putrajaya nie..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI