Pembersih muka untuk lelaki !

 

Yearghhh… macam macam aku guna dah ! Ada yang buat aku lagi stress ! Kenapa ? Melekit selepas pakai ! Hurmm.. Ada yang buat pedih muka .. Hurmmm ..

Akhirnya , aku cuba yang ini ..

Terasa kesegarannya selepas memakainya ! Muka aku jenis berminyak.. risau gak pada awalnya. Hurmm.. Cuba je la.. Nasib baik ok !

Ada kawan tanya.. kalau muka berjerawat , pakai ni boleh hilang ke ? Hurmm… Aku tak berani nak kata confirm tapi boleh cuba la.. Setakat ni takde la pulak muka aku naik berjerawat bila pakai pencuci muka ni .. Alhamdulillah.. 

Er , stok abis dah.. Ada kawan kata gi je beli Guardian.. Hehehe.. Baiklah ! Akan aku cari di situ nanti !! Hee …

11 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.