Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 19 Oktober 2014

Photoshoot untuk majalah MASKULIN

 

Fuh.. 2 minggu dapat ‘notis’ Tengok perut.. Aiseyman.. Tengok otot , aiseyman ! Gagal sungguh niih ! Hahaha .. Ancur ancur.. Bikin kena gelak masuk Maskulin gini.. Masboroi namanya ni !

Hurmmm .. Nak gi gym , badan rasa berat ! Mood ke laut.. Dah 5 bulan offline workout sebab jaga Zahra .. Hurmm… Camana nak buat eh ??

Nasib baik laaa ada dua jenis produk untuk aku guna minit minit kecemasan ni ! Aku pun try laaa … Sambil sambil bersenam skit kat bilik khas aku tu.. hehehe …

Dan semalam , aku ke KarangKraf , Shah Alam dengan Zahra dan wife.. Huhuh.. Sampai sana , aku dimekapkan.. Pastu dimintak pakai baju tight warna putih yang aku bawak sendiri ! Huhuhuh… Risau jer guee.. !

Pakai je laaa .. Dan hasilnya ? Huhu ..

Hurmm… ok la kan ? Tak la terbelahak perut tu.. Huhuh.. Dan disebabkan dah mula membakar lemak perut tu , aku kena rajin kembali membina otot ! Fuhh.. cabaran ni !! Bukan mudah nak kembalikan mood … Hurmm ..

Terima kasih MASKULIN untuk peluang ini .. Tunggu bulan Disember yer .. Heeee..

9 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Wah, masuk majalah Maskulin yer... Tahniah yer bro Ben Ashaari ^_^

luqman zakaria berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben!

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Maintan ..Usaha lagi usaha lagi ..Tapi nampak cam dah kurus dah tuuu

aniesa ahmad berkata... [Reply to comment]

tahniah abang ben :)

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

wah dpt masuk majalah...

mama'snia berkata... [Reply to comment]

Ada tahan nafas tak time tuh...hihihi

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Wah... Tahniah abg ben...

Zushazrina Zulkifli berkata... [Reply to comment]

mesti bro rasa apa yg rina rasa utk shooting pertama kan..haha..mula2 mesti awkward dan gentar sikit kan.haha..

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

Haha.. Bukan kali pertama ni.. Dah byk kali. Tak kekok dah skg ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI