Photoshoot untuk majalah MASKULIN

 

Fuh.. 2 minggu dapat ‘notis’ Tengok perut.. Aiseyman.. Tengok otot , aiseyman ! Gagal sungguh niih ! Hahaha .. Ancur ancur.. Bikin kena gelak masuk Maskulin gini.. Masboroi namanya ni !

Hurmmm .. Nak gi gym , badan rasa berat ! Mood ke laut.. Dah 5 bulan offline workout sebab jaga Zahra .. Hurmm… Camana nak buat eh ??

Nasib baik laaa ada dua jenis produk untuk aku guna minit minit kecemasan ni ! Aku pun try laaa … Sambil sambil bersenam skit kat bilik khas aku tu.. hehehe …

Dan semalam , aku ke KarangKraf , Shah Alam dengan Zahra dan wife.. Huhuh.. Sampai sana , aku dimekapkan.. Pastu dimintak pakai baju tight warna putih yang aku bawak sendiri ! Huhuhuh… Risau jer guee.. !

Pakai je laaa .. Dan hasilnya ? Huhu ..

Hurmm… ok la kan ? Tak la terbelahak perut tu.. Huhuh.. Dan disebabkan dah mula membakar lemak perut tu , aku kena rajin kembali membina otot ! Fuhh.. cabaran ni !! Bukan mudah nak kembalikan mood … Hurmm ..

Terima kasih MASKULIN untuk peluang ini .. Tunggu bulan Disember yer .. Heeee..

9 ulasan:

  1. Wah, masuk majalah Maskulin yer... Tahniah yer bro Ben Ashaari ^_^

    BalasPadam
  2. Maintan ..Usaha lagi usaha lagi ..Tapi nampak cam dah kurus dah tuuu

    BalasPadam
  3. Ada tahan nafas tak time tuh...hihihi

    BalasPadam
  4. mesti bro rasa apa yg rina rasa utk shooting pertama kan..haha..mula2 mesti awkward dan gentar sikit kan.haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. Bukan kali pertama ni.. Dah byk kali. Tak kekok dah skg ni..

      Padam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.