Qhaliff dah pandai berlakon !

 

Usik je telinga dia , terus dia nangis..

“ Aaakittt..huhu.. aakittt.. “ .

Aik.. aku usik je pon ??? Bukan jentik ! Haishhh.. Sekali mak dia pon cakap gitu gak.. Usik rambut dia .. terus nangis..

“ Aaaakiitt.. “ ..

Pastu pujuk , diam  .. Terus ceria kembali ! Hurmmm.. Dah pandai dahhhh !!

8 ulasan:

  1. Anak manja biasa la gitu..hehe

    BalasPadam
  2. Hehe..dah besar nanti jadi anak yang bijak!

    BalasPadam
  3. Dia dah pandai berlakon laaa..Makin cerdik dan pintar..

    BalasPadam
  4. hahaa....!! tengok picture pun dah menampakkan Qhaliff notty but smart boy! Nikmati saat kenakalannya Ben :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009