Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Oktober 2014

Qhaliff dah pandai berlakon !

 

Usik je telinga dia , terus dia nangis..

“ Aaakittt..huhu.. aakittt.. “ .

Aik.. aku usik je pon ??? Bukan jentik ! Haishhh.. Sekali mak dia pon cakap gitu gak.. Usik rambut dia .. terus nangis..

“ Aaaakiitt.. “ ..

Pastu pujuk , diam  .. Terus ceria kembali ! Hurmmm.. Dah pandai dahhhh !!

8 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Semakin cerdik nih..

Hamidi SP berkata... [Reply to comment]

Anak manja biasa la gitu..hehe

Safirul Amar Azmi berkata... [Reply to comment]

Hehe..dah besar nanti jadi anak yang bijak!

Jia Rizaira berkata... [Reply to comment]

sensitif betul ni.

Asha Lya berkata... [Reply to comment]

Pndai btl qalif ya brlakon

Azura MZaki (SihatCantik4U) berkata... [Reply to comment]

Pandai berlakon yer

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Dia dah pandai berlakon laaa..Makin cerdik dan pintar..

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

hahaa....!! tengok picture pun dah menampakkan Qhaliff notty but smart boy! Nikmati saat kenakalannya Ben :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI