Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 13 Oktober 2014

Sempena ulangtahun MAYBANK yang ke 54 tahun

 

Pada 12 September lalu hingga 30 September 2014 , kakitangan Maybank telah pusing  satu Malaysia dengan membawa kejutan dan hadiah pada pelanggan mereka yang setia memberi sokongan pada Maybank selama ini , sempena ulangtahun MAYBANK yang ke 54 tahun !! Lama tuuuuu !!

Token penghargaan dan iPad diberikan pada pelanggan setia , yang datang ke cawangan Maybank malah mereka juga melawat pelanggan mereka di rumah untuk menyampaikan hadiah istimewa .. Hadiah yang di luar jangkaan  pelanggan mereka sendiri !! Ini sangatlah menarik ! Aku sendiri terharu melihat video tuu.. Yelah , mereka terharu dapat hadiah.. dapat bantuan dan macam macam lagi !

Idea mereka ini sangatlah dipuji.. Mereka menghargai pelanggan mereka ! Bila melihat senyuman terpamer di wajah pelanggan mereka , itu satu kepuasan yang tak terhingga !

Ini membuktikan bahawa Maybank adalah salah satu bank terbaik di dunia ! Ini bahagian berterusan Maybank  pada #humanisebanking !  Jom tonton video ini …

Bagi mereka yang kaki selfie , MAYBANK turut menyediakan hadiah yang bernilai RM500 kepada 5 kategori pencalonan yang paling kreatif berselfie dengan undian tertinggi.. 10 pemenang akan dipilih !

Cara nak join dan menang ?? Mudah jer.. Ikut je langkah ni .. :

1. Selfie dengan  Harimau Maybank.

2. Teks 'Happy 54th Anniversary Maybank ...’ tidak lebih 10 patah perkataan dengan hashtags #m2uappselfie dan #humanisingbanking.

3. Upload ke Twitter/Instagram akaun atau post pada Maybank’s Facebook page timeline.

Jangan lupa  ‘Public’ kan setting anda tuuuu… Kalau nak menang laa .. Hehehehe .. Tu jer.. Mudah kan ? Cepattt..Tarikh tutup 13 Oktober 2014… hee…

1 komen :

Jessger Jess berkata... [Reply to comment]

alahaaiii lambat nau baca post nko ben.. kalo x ble join.. adeh! sedeh

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI