Tolong fahamkan aku !

 
 
image
Apasal budak kalau budak 'sedang' berak , tak kasi kita gi kat dia ?? Bersungguh sungguh menghalang aku hampiri dia..
Hurm..jangankan nak gi dekat ..tgk pon tak kasi !! Hurmmm..

8 ulasan:

  1. hahahaha.. dia malu. tu namanya kematangan

    BalasPadam
  2. Nk privasi lh Ben.....mcm kta jg....mesti x sanggup nk "uk...uk.."" kt public kn.....Qhaliff dh blh toilet training dh tu......

    BalasPadam
  3. Dia malu tu trbuang kat dlm sluar

    BalasPadam
  4. haaa setuju... dah boleh training qhaliff ke toilet.....

    BalasPadam
  5. tu namanya me time... hahaha
    sama je semua budak. anak allene, sentuh pun kena marah... pandang pun marah... macam2 hal

    BalasPadam
  6. Orang tua pon tak suka kalau tgh beyak ada orang bising kat luar pintu jamban .. Sama la dgn budak. Privacy gitu.

    BalasPadam
  7. dia dah malu.....so terpaksa buat cam tu...covet malu..hhahahha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.