Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 28 Oktober 2014

Tolong fahamkan aku !

 
 
image
Apasal budak kalau budak 'sedang' berak , tak kasi kita gi kat dia ?? Bersungguh sungguh menghalang aku hampiri dia..
Hurm..jangankan nak gi dekat ..tgk pon tak kasi !! Hurmmm..

8 komen :

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. dia malu. tu namanya kematangan

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kesian Qhaliff...nak privasi

Linda Mordi berkata... [Reply to comment]

Nk privasi lh Ben.....mcm kta jg....mesti x sanggup nk "uk...uk.."" kt public kn.....Qhaliff dh blh toilet training dh tu......

Asha Lya berkata... [Reply to comment]

Dia malu tu trbuang kat dlm sluar

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

haaa setuju... dah boleh training qhaliff ke toilet.....

Allene berkata... [Reply to comment]

tu namanya me time... hahaha
sama je semua budak. anak allene, sentuh pun kena marah... pandang pun marah... macam2 hal

Auntie Kemai berkata... [Reply to comment]

Orang tua pon tak suka kalau tgh beyak ada orang bising kat luar pintu jamban .. Sama la dgn budak. Privacy gitu.

nini berkata... [Reply to comment]

dia dah malu.....so terpaksa buat cam tu...covet malu..hhahahha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI