Ujian setiap malam untuk si ibu !

 

Hahahaha … Asal malam , dia payah nak tidur ! Nak layan youtube ? Huhuhu… 

Stress wife … Aku punya part belah siang.. Hehehehe.. Dia malam .. Nasib baik ada aku.. Kalau siang ? Seorang diri cam aku ? Perghhh.. Ujian wooo kalau dengar si Zahra meraung ! Hahahaha .. Leh pecah gegendang telinga !

2 ulasan:

  1. jangan bagi dia tidur siang lama sangat.. bab tidur mmg parents boleh didik.. lama2 train waktu tidur die mmg die boleh tidur malam sama macam kita..

    Bershaklee selama 1 Tahun 4 bulan..Apa aku dapat?

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.