Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 November 2014

Antara Sony Xperia Z3 , Samsung Note 4 dan Iphone 6 plus !

 

Mana satu pilihan korang ? Masing masing ada kelebihan dan kekurangan. Seperti biasa , aku akan baca review otai otai gadget dari luar negara. Tonton videonya dan kemudian buat perbandingan serta review sendiri ..

Apakah Samsung Note 4 pilihan aku ? Atau ??

         

Hehehehe.. Satu hari nanti , aku bagitau eh.. Aku kena cuba ketiga tiga handphone tu.. baru boleh cerita .. Kan kan ?

4 komen :

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

samsung tolak ketepi hahaha.... SONY vs IPHONE 6

FiZ berkata... [Reply to comment]

Aiseh...ingat ada result mana satu yang best dan jadi pilihan ang ben.

E Y C H A berkata... [Reply to comment]

Note 4 tu kalau tak nak bagi kat saya jek..hehe...sebab suami baru beli 2 minggu lepas. awesome! tapiii... ada kawan kata, once dah cuba Apple products, x pandang dah Android..tataulah kan.. x pernah try lagi.. saya cuma mampu pakai Lenovo jek... :p

princess saz berkata... [Reply to comment]

bg sy apple product the best :)
selera masing2.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI