Antara Sony Xperia Z3 , Samsung Note 4 dan Iphone 6 plus !

 

Mana satu pilihan korang ? Masing masing ada kelebihan dan kekurangan. Seperti biasa , aku akan baca review otai otai gadget dari luar negara. Tonton videonya dan kemudian buat perbandingan serta review sendiri ..

Apakah Samsung Note 4 pilihan aku ? Atau ??

         

Hehehehe.. Satu hari nanti , aku bagitau eh.. Aku kena cuba ketiga tiga handphone tu.. baru boleh cerita .. Kan kan ?

4 ulasan:

  1. samsung tolak ketepi hahaha.... SONY vs IPHONE 6

    BalasPadam
  2. Aiseh...ingat ada result mana satu yang best dan jadi pilihan ang ben.

    BalasPadam
  3. Note 4 tu kalau tak nak bagi kat saya jek..hehe...sebab suami baru beli 2 minggu lepas. awesome! tapiii... ada kawan kata, once dah cuba Apple products, x pandang dah Android..tataulah kan.. x pernah try lagi.. saya cuma mampu pakai Lenovo jek... :p

    BalasPadam
  4. bg sy apple product the best :)
    selera masing2.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009