Bila minyak Batook Ori abis ! - BEN ASHAARI

Bila minyak Batook Ori abis !

 

“ Abang , minyak Zahra abis dah ! Kena order dah ni .. “.

“ Hurm.. order banyak skit la.. Wat stok.. Kot la anak buah nak gak nanti .. Leh jual sekali.. Heheheh.. “.

Menurut Pn. Fazillah selaku agen yang menjual minyak Batook Ori ni , dia dapat banyak tempahan setiap hari ! Ini kerana minyak  Batook Ori ni mmg berkesan terutama untuk si kecil ..

Untuk orang dewasa , boleh gak ke ?

Hehehee.. “ Ben , mana nak beli ? “. Aku tau dah itu soalan  bakal aku terima selepas korang baca entri ni kan ? Ok ok… Nak order , sila ke page BATOOK ORI dan sila buat tempahan sementara stok masih ada ..

2 ulasan:

  1. selalu dengar. Nak cubalah jugak. Thanx info

    BalasPadam
  2. bagus gak. nak try gak la.

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.