Bestkah jadi blogger yang dikenali ramai ???
Bestkah ??? Ada best .. ada terbest .. dan ada paling best ! Hahaha.. sesekali , janganlah hairan bila kena kritik , kena kutuk.. atau apa saja kita buat , jadi salah di mata mereka !
Apa pun , hati mau cekal bila ingin dikenali ramai terutama di dunia maya ni , ramai keyboard warrior dan pakar pakar dalam bidang tertentu !
Maaf la yer andai aku tak pernah balas komen korang .. Aku tak mampu gaji pekerja untuk balas komen korang semua .. Nak cabut bulu ketiak sendiri pon tak sempat ! Ni dah buat tocang dah bulu ketiak .. huhu.. Nasib baik ada ubat untuk kasi clear bau ketiak ! Hehehehe.. Mana nak beli ? Er , baca kat Punya masalah dengan bau badan ?
6 comments
Well.Syirah setuju.Nak duduk lama dalam dunia blogger,hati kena kering.hehehe
BalasPadamhehe...mesti best kn bila jd kegilaan rmi..mjr dh kwen je..hahaha
BalasPadamhaha sempat lg promo iklan dlm nada gurau..versetail sungguh Bro.
BalasPadamhahaha...bulu ketiak da bleh buat tocang ek..hehehe
BalasPadamfaham sangat , kak ana yang part time ni pun tak terkejar dgn urusan lain,btw thanks sebab sudi following kami di IG.. :)
BalasPadamHikhik...saya komen apa yg saya rasa nak komen..balas tak balas sayapun tak cek...
BalasPadam