Batook Ori untuk anak anda !

 

Wife dah yakin dengan Batook Ori. Kemana saja kami pergi , minyak Batook Ori ni pasti dalam beg dia .. Maklumlah , ada 3 anak kecil .. Memasing dok lenguh sana sini apatah lagi dengan musim hujan ni.. sejuk ! Bila pakai , terasa lega gituuu ..

Aku dah syorkan pada ramai kawan dan Alhamdulillah , mereka kata bagus minyak ni.. Ni bukan minyak untuk batuk jer tauuu.. Macam macam kegunaannya kecuali untuk memasak !

Nak tau lebih lanjut kegunaan Batook Ori ni , leh ke pagenya iaitu , Pati Batook Ori .. Tanya la apa jua nak tanya ! Aku tak jual tauu.. Aku tolong promote jer .. Nak aku promote ke produk korang ? Boleh bolehhh.. Sila email ke benashaari@yahoo.com .. Hehehe.. Sempat tuuu !

6 ulasan:

  1. 3 anak kecil? heeee...

    BalasPadam
  2. bukan ke ade 2 anak je..no 3?..hehe..

    BalasPadam
  3. "Maklumlah , ada 3 anak kecil" ???

    BalasPadam
  4. 3 anak tu termasuk aku Ben ke? Haha.. Kalau ye, sama mcm sy la.. And sorg tp ckp dua sebab abahnya pun manja. Dah macam ibu beranak dua dah sy.. Campur adik2 day sekali, dah jd ibu beranak 5 dah..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.