Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 November 2014

Batook Ori untuk anak anda !

 

Wife dah yakin dengan Batook Ori. Kemana saja kami pergi , minyak Batook Ori ni pasti dalam beg dia .. Maklumlah , ada 3 anak kecil .. Memasing dok lenguh sana sini apatah lagi dengan musim hujan ni.. sejuk ! Bila pakai , terasa lega gituuu ..

Aku dah syorkan pada ramai kawan dan Alhamdulillah , mereka kata bagus minyak ni.. Ni bukan minyak untuk batuk jer tauuu.. Macam macam kegunaannya kecuali untuk memasak !

Nak tau lebih lanjut kegunaan Batook Ori ni , leh ke pagenya iaitu , Pati Batook Ori .. Tanya la apa jua nak tanya ! Aku tak jual tauu.. Aku tolong promote jer .. Nak aku promote ke produk korang ? Boleh bolehhh.. Sila email ke benashaari@yahoo.com .. Hehehe.. Sempat tuuu !

6 komen :

Siti Nur Amalina Abidin berkata... [Reply to comment]

3 anak kecil? heeee...

~~Masha~~ berkata... [Reply to comment]

bukan ke ade 2 anak je..no 3?..hehe..

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

ada 3 orang anak? ehhhh...hehee

E Y C H A berkata... [Reply to comment]

"Maklumlah , ada 3 anak kecil" ???

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

3 anak tu termasuk aku Ben ke? Haha.. Kalau ye, sama mcm sy la.. And sorg tp ckp dua sebab abahnya pun manja. Dah macam ibu beranak dua dah sy.. Campur adik2 day sekali, dah jd ibu beranak 5 dah..

aRz MoHa berkata... [Reply to comment]

banyak kegunaannya....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI