Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 2 November 2014

Bila aku guna Bjorn Baby Carrier One

 

 

Tiap kali aku pakai dan upload gambar gini , pasti akan ada insan prihatin private mesej aku di Facebook dan turut sertakan beberapa keping poster mengenai pemakaian baby carrier ! Huhuhu .. Serius , tak larat aku nak terangkan ..

Bjorn Baby Carrier ni dulu mmg aku tak nafikan bermasalah ! Dan bagusnya mereka , mereka terima teguran dan mereka perbaiki lalu keluarkan produk baru.. Bjorn Baby Carrier One ! Aku dah google dan baca review dari mereka yang pernah komplen pasal ni .. Turut sama mereka bandingkan dengan baby carrier yang lain.. Dan ianya menepati piawaian yang dikehendaki,

Aku pakai… alhamdulillah , belakang aku tak sakit dan Zahra kelihatan amat selesa dalam tu ..

Untuk pengetahuan, aku tak pakai untuk jangka masa yang lama baby carrier ni.. aku lebih suka guna stroller.. Baby pon selesa je baring atas tu.. kan ? Hurmm ..

Kalau untuk jangka masa lama , apakah baby carrier jenis ni tak selesa ? Terus terang aku katakan , bila dah pakai , rasa malas nak bukak ! Suka jer jenjalan pakai ni  ! Tapi untuk kes aku ni , aku terpaksa bukak sebab Qhaliff suka nak berlari sana sini.. Maka aku kena bersedia untuk mengejarnya !! Huhuh..

Mana nak beli ? Gi cari di MotherCare .. confirm ada.. hehe..

4 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

smlm jmpe kt alamanda.hehe...tp segan nk tegur.

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

Zahra gembira, Qhaliff suka....

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

kusyuk betul Qhaliff tue ...

ReeneeRaaid berkata... [Reply to comment]

actually sy pon guna baby carrier bjorn jugak. xsakit bahu sbb ade back support. tp saya guna ikut keadaan mcm nak gi expo or pasar mlm ke. kat tempat yg crowded. kalu gi mall ni, biasanya guna stroller :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI