Cantikkan rambut si kecil !

 

Rambut sebelum sebelum ni ! Terpacak pacak macam ayah dia punya .. hahaha .. Dulu Qhaliff pon cam ni gak.. Akhirnya berjaya ditundukkan oleh mak aku ! Dia laaa rajin bubuk minyak kat cucu cucu dia ni selepas mandi ! Sebab tu la rambut diorang ni nampak hitam berkilat cantik jer.. huhu ..

Rahsianya ???

 

Kumarika , Herbal Hair Oil ! Hehehe.. Mana beli ?? Aku terlupa nak tanya mak aku .. Harga pon tak tau tapi pastinya murah je ni .. mak aku takkan beli produk mahal melainkan anak dia yang bagi.. hehehe ..

Skang , nampak ok dah rambut Zahra .. Terserlah keayuannya gitu !  Huhuh.. Alhamdulillah ..

7 ulasan:

  1. yeay...rambut zaara dah tak pacak..ayu gitu...hehe

    BalasPadam
  2. Ishhh...comelnya zara jelir lidah tu.

    BalasPadam
  3. dah mmng ayu Zahra ni, bertambah ayu bila rambut mcm ni...suka tngk...

    BalasPadam
  4. rasa macam nak cubit pipi dia tu =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Comel sgt zahra.. Suka...nak baby girl juga..doakan sy eh.. :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI