Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 23 November 2014

Hampir cicir RM300 !

 

Baru je keluarkan duit di mesin ATM. Plan nak bayar hutang dan belanja makan keluarga.. hehehe..

Dan bawak la keluarga makan di tempat feveret skang ni .. hehehe .. Di Tom Yum Kung , Ayer@8 Putrajaya.. Hurmm.. Nak dijadikan cerita , selepas order makan dan sebagainya , tiba tiba Qhaliff bersuara pada aku ..

“ Baa.. ba.. tuuu.. tuuu .. “. Dan aku seperti biasa , takkan ignore teguran dia sebab pasti ada sesuatu yang membuatkan dia bersuara ! Hurmm

Dia menunjuk dengan jarinya ke lantai ! SubhanAllah ! Dia tauuuu tu daddy dia punya dah tercicir jatuh dari poket seluar aku ! Nasib baik laaa dia yang perasan .. kalau tak ?

Esok daddy belanja robot Tranformers eh ?

4 komen :

Sabrina SA berkata... [Reply to comment]

Ya Allah, bahaya nya kalau hilang.. Nasib baik lah Qhaliff tu bijak, dah cam dompet ayahnya..

Nieyna Zainal berkata... [Reply to comment]

haha sampai hati ayah dia xlayan .. sayang qhaliff lebihhhh <3

Nieyna Zainal berkata... [Reply to comment]

ehh salah faham .. pape pun qhaliff omeyyyyy <3

Nurul Yun berkata... [Reply to comment]

qhaliff penyelamat daddy..qhaliff ultraman daddy..heee..syg qhaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI