Hampir cicir RM300 !

 

Baru je keluarkan duit di mesin ATM. Plan nak bayar hutang dan belanja makan keluarga.. hehehe..

Dan bawak la keluarga makan di tempat feveret skang ni .. hehehe .. Di Tom Yum Kung , Ayer@8 Putrajaya.. Hurmm.. Nak dijadikan cerita , selepas order makan dan sebagainya , tiba tiba Qhaliff bersuara pada aku ..

“ Baa.. ba.. tuuu.. tuuu .. “. Dan aku seperti biasa , takkan ignore teguran dia sebab pasti ada sesuatu yang membuatkan dia bersuara ! Hurmm

Dia menunjuk dengan jarinya ke lantai ! SubhanAllah ! Dia tauuuu tu daddy dia punya dah tercicir jatuh dari poket seluar aku ! Nasib baik laaa dia yang perasan .. kalau tak ?

Esok daddy belanja robot Tranformers eh ?

4 ulasan:

  1. Ya Allah, bahaya nya kalau hilang.. Nasib baik lah Qhaliff tu bijak, dah cam dompet ayahnya..

    BalasPadam
  2. haha sampai hati ayah dia xlayan .. sayang qhaliff lebihhhh <3

    BalasPadam
  3. ehh salah faham .. pape pun qhaliff omeyyyyy <3

    BalasPadam
  4. qhaliff penyelamat daddy..qhaliff ultraman daddy..heee..syg qhaliff

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009