Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 14 November 2014

Mudahnya dengan Zahra !

 

Mak aku kata laa.. mudah benar jaga dia .. ! Awal pagi , lepas mandi .. kasi susu dan tidurkan dia .. Kalau dia menangis , tu tandanya dia boring.. Bawa je jenjalan luar.. pastu diam.. 10 – 15 minit.. dia confirm ngantuk ..

Setiap pagi.. dia akan tidur balik dari jam 8 pagi hingga 12 tengahari.. Hehehe.. Sejak cecah 6 bulan ni , dia lain skit.. Perubahan dah boleh nampak masa ni ..

Dan Qhaliff ? Cemburu dengan adik dia tapi pada masa sama , dia jaga wooo ! Hahahaha ..

6 komen :

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Wah pandai jaga dah

ameris berkata... [Reply to comment]

dah boleh harap abg jaga adik dahh

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Mudah daddy nak jaga

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. Tu rezeki namanya dapat anak yang mudah di jaga.. :)

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

nasib baik zahra baik..kalau tak daddy dah botak kepala..hehhee

Miela Asmila berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah.baby bila sihat dan cukup makan mudah dijagajika ssh jaga tu sbb dia x sihat..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI