Qhaliff tak kisah !

 

“ Nak susu tak ? “

“ Tak nakk … “

“ Nak susu tak ? “

“ Bichingg arrr.. “ . ( Bising arr )

Amboi jawapaann !! Memang nak kena smackdown nihh ! Terus aku geletek diaaa … Gelak tak henti pastu mintak asyam ! Iaitu ais krim Magnum !

Qhaliff tak kisah ada ke tak de susu botol.. Dia tau , dia akan puas menyusu bila mak dia balik petang karang ! Dia orang pertama akan berada di atas katil. Tunggu mak dia siap mandi dan tukar baju. Dia akan kongsi dengan Zahra. Zahra tak banyak menyusu .. Tapi tu dulu laa.. Sejak cecah 6 bulan ni , nafsu dia dah lain .. Hahaha..

Pagi tadi .. aku offer Qhaliff susu .. Dia diam.. Aku gi buat kat dia sebotol .. Dan hasilnya ?

Hurm.. minum jugak dia rupanya ! Lain kali jangan tanya.. bagi jer terus !

8 ulasan:

  1. hehe owh abg qhaliff! susu mak jugak yang best kan.. bagus tandem nursing :p

    BalasPadam
  2. Hehehheheh pandainya Qhalif...
    Budak2 gitulah abg ben.. Bila tanya tak nak bile hulur je habis jugak...

    BalasPadam
  3. Budak2 macamtu lah.. Nak manja ngn mak nye lah tu..

    BalasPadam
  4. hahahhaha.... qhaliff.. qhaliff... ^_^

    BalasPadam
  5. hahaha pndi menjwb ye qhaliff....

    BalasPadam
  6. bijak qaliff ni bila besar nanti :)

    BalasPadam
  7. perkara nie mmg selalu terjadi bila .....
    ditanya "nak susu tak?"
    memang akan jawab "tak nak"
    sebab 'tak nak' tuu ayat terakhir

    yup, terasa nak bagi susu terus buatkan dan bagi ajer....
    In Sya Allah dia kan minum. Dan jika ini dah jadi rutin harian (waktu yg sama) dia akan terbiasa dengan waktu minum susu yang konsisten setiap hari.

    tapi... part dia jawab "bichinggg arrr" tuuu memang comel! Bijak Qhaliff. (copy ayat siapa lah tuuu)
    hehehe . . . .

    BalasPadam
  8. Qhaliff...dah pandai bichingg arr...
    Budak suka betmain kadang kadang dia laparpun tak nak makan sbb tak nak stop main.so..jika nak bahi susu or apa apa tu bagi je...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.