Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 16 November 2014

Si ayah yang suka makan anaknya sendiri !

 

Hehehehe.. Dua dua aku makan dah ! Sedap pipi diorang ni.. Lembut jer.. hahaha .. Tak macam pipi aku yang dah .. hurmm… Ayam tua eh ? Liat ? Hahahahaha …

Bersyukurlah .. masih kacak ! Lalalaala…

3 komen :

amir zahari berkata... [Reply to comment]

Jatuh terduduk baca entry neh..hahahaha ciss

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Haha.. Masing2 pasrah kena gigit..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Aduh...mcm kena gigit semut kacip baca statement last..ngeee..hihihi..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI