Si ayah yang suka makan anaknya sendiri !

 

Hehehehe.. Dua dua aku makan dah ! Sedap pipi diorang ni.. Lembut jer.. hahaha .. Tak macam pipi aku yang dah .. hurmm… Ayam tua eh ? Liat ? Hahahahaha …

Bersyukurlah .. masih kacak ! Lalalaala…

3 ulasan:

  1. Jatuh terduduk baca entry neh..hahahaha ciss

    BalasPadam
  2. Haha.. Masing2 pasrah kena gigit..

    BalasPadam
  3. Aduh...mcm kena gigit semut kacip baca statement last..ngeee..hihihi..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009