Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 November 2014

Terlupa hari penting !

 

Jeng jeng jeng … Tetiba aku dapat msg dari wife ..

“ Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan .. bla bla bla .. “.

Huihhhh.. 21 ke 22 aku nikah ni ??? Kongpius gue macam ni .. Ari tu tanya dia.. dia kata 22 .. Ni tetiba 21 dah wish ! Dah la wish tengahari lak tu.. Sah sah dia punya lupa !!

Best part , tahun ke berapa pun tak pasti ! Hahahaha .. Aku ngan dia pun lebih kurang ! Dalam kepala , banyak menda lebih penting nak kena pk ! Yang penting , ingat ! Kan kan ?

Namun begitu .. Aku dah awal awal bersedia ! Ahaa.. Awal tu , semalam je pon ! Yakni hari Khamis ! Aku mintak tolong kak Niena Cke buatkan kek istimewa ! Huhuhu.. Harap dia terima dan Alhamdulillah , walaupun lewat order … kak Niena berjaya siapkan lebih awal ! Otai sungguh !! Oh ya , kak Niena Cke ni dulu guna nama Nina Cybercake tapi akaun dia dah didelete dek Mark Zukenberg … Lantak laa salah eja nama dia..

Dan malam tadi , aku gi amik kek kat rumah dia bersama wife .. huhu.. Waaa.. Siap sudahhhh !

Giliran Zahra lak gi jumpa akak cun ni .. Hehehehe .. Abang dia , dah jumpa dah dulu ..

Tak kisah la terlupa pon kan ? Asalkan tak lupa terus .. Aku tahu , ada perempuan kisah sangat pasal menda menda gini tapi bagi kami berdua … banyak menda penting lagi nak kena pikir cam… Hehehehe.. Ada laaaa..

Buat kak Nina , terima kasih tak terhingga yer ..

8 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

sy n husband stkt wish je smbut tu xde pn.huhu

acik watie berkata... [Reply to comment]

TQ la abang Ben...Nasib baik Abg Ben bagitahu pasal FB dia...patut la tak lalu pun kat wall saya...Hasil kerja tangan dia memang superb...

imm berkata... [Reply to comment]

wahh same la kite bang ben..kami suami isteri pun terlupa jugak (^_____^)..baru tahun ke4 haha,,
by the way anniversary date kitorang 19hb..

Azghen berkata... [Reply to comment]

Happy Anniversary Abg Ben & Wife! Kek tu cantik kemain:)

Daus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Happy anniversary bro... till jannah.. :)

amiey lee berkata... [Reply to comment]

wahhhhh kek cantik..

Ruzita Idias Ismail berkata... [Reply to comment]

Salam Ben, Happy Anniversary untuk Ben & wife. semuga kekal ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki. Alhamdulillah akak dan suami tak pernah lupa anniversary kami walaupun dah 22 tahun kahwin. Macam2 episod dah yang kami lalui,..he.he.. Tuhan saja yang tahu..

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

happy anniversary abg ben & wife.. somoga jodoh berpanjangan kekal hingga ke syurga.. =)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI