Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 1 November 2014

Wangian aromaterapi dari Tahajjud Perfumes

 

Lembut bau dia ! Ada dua bauan dalam satu kotak. Aku amik yang ‘agak keras’ sedikit dan satu lagi aku berikan pada sahabat blogger aku , Ruby sewaktu mendapat pek percubaan ni dari Puan Wan Roslina , peguam khas Kelab Blogger Ben Ashaari. Saja je dia bagi kat kami untuk cuba.. Heee..

Maka , nak dijadikan cerita .. lepas solat subuh tadi , aku mandi terus dan teringat akan perfume ni.. Terus pakai ! Aku ingatkan bau dia keras camana laaa .. Bila bauannya menyerlah , terasa lembut je .. rasa rileks dan tenang nak buat kerja ! Aromaterapi ! Huhuh..

Katanya kalau nak berkesan sapu kat nadi di lengan tu.. Jangan digosok. Biar jer.. Aku pakai je ikut apa dia kata .. Hurm.. Setakat ni , sambil update blog rasa wangi jer.Tak menusuk hidung berbanding bauan yang pernah aku pakai !

Harga ? RM50 katanya. Untuk dua bauan , RM50 bagi aku amatlah berbaloi bagi mereka yang tak gemarkan bauan yang keras dan nak rasa tenang sambil buat kerja di pejabat ..

Nak beli mana ? Hurm… Gi je ke fan page Wangian Gaharu ni atau terus hubungi Harith Al Harithah di 011 3233 1831.

Wangii… huhu.. pakai subuh hari atau lepas mandi.. Bagi yang dah kawin , hahahaha … sesuai gituuuu.. ehem… #ehhh la pulak !

2 komen :

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

AA pu sekarang mmg guna wangian gaharu je.wangi dan baunya kekal macam tu sampai ke petang.tak tercampur dgn bau-bauan lain di sekeliling kita

Saya Winnie berkata... [Reply to comment]

wah.. ada peluang nk juga try la..
Sangat meyakingkan la abang ben cerita.. huhu

Blackheads Hilangkan Stress

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI