Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 November 2014

Zahra bikin daddy …

 

Grrrr !!!

Bila datang ‘bosan’ dia , dia tak nak masuk dalam buaian dia.. Nak kena dukung jer ! Perghhh … Walhal dia mengantuk .. Tapi lawan mata ! Aku kasi mandi .. Ingatkan pastu boleh la  tidur ! Gagal jugak aku !

Abang dia .. selamat dah tidur ! Dalam dok main hp , tau tau terlena terus .. Hurmmm .. Camana nak buat ni ? Aku pasang youtube.. ABC ! Terus senyap dia dalam buaian ..

Perghhhh.. Nak jugak youtube dia niiii ! Ini macam kalu… Celcom kaya laaa !!

Tiap tiap hari bapak kamu top up data ! Perghhhh… Tokey balak pon cari tin kosong cam ni .. Huhuhuh…

Tiba-tiba ternampak sesuatu di Facebook .. Terus insaf ! Yelah , yelah.. daddy pasang ! Duit leh cari.. anak ??

8 komen :

mama amir berkata... [Reply to comment]

Sabar ye daddy zahra...xlama lagi zahra dah besar, nanti mesti rindu zahra yg kecik...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Sabar ye .. hehe apagerangan difacebook tu

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Heheh comei betul la zahra ni... pandai dia minta perhatian...

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Berkorban apa saja.. Harta ataupun nyawa.. Sehati dan sejiwa.. Itulah kasih mesra.. Huhuhu

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

apa yang ditengok dekat facebook tu..hehehe..anak jugak diutamakan..hehe

zura karim berkata... [Reply to comment]

tutup aje lampu tu jgn layan dah. no youtube no main2, kita pn buat2 tido, inshaAllah 10min lps tu dia tido. Tapi kalau dia nangis kena la popok2 skit.

Asnizah berkata... [Reply to comment]

Youtube memang makan kuota data. napa tak download je kat youtube tu?

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Hehe... Berkorban utk ank kan.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI