Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 27 November 2014

Zahra nak adik !

 

Doktor dah warning ! Kali ni kena jarakkan skit ! Dua tahun gitu.. heehehe … Tapi ada yang tak pedulik ! Dah rezeki kan ? Alhamdulillah , selamat ..

Berapa jarak anak seeloknya eh ? Ada kecik lagi , tau tau mak ngandung dah .. Alahai.. Ayah pun.. sabar sabar laaa ! Kasi besar skit anak .. Hahahaha .. Tak puas bermanja si kecik tu.. Tau tau ada partner dah .. huhuh..

Bagi aku.. kalau dah rezeki , jangan ditolak .. kan ? Allah tau terbaik buat kita .. kan kan ?

Zahra.. rileks dulu.. Daddy tak cukup nafas ni !

13 komen :

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

daddy sado xpe jge 3,4 orang anak sekalipon kih3

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahahaha...daddy la tak menyabar..main zapp je..hahaa

Putera Zach berkata... [Reply to comment]

Rezeki jangan ditolak... pejam mata je

Kak T berkata... [Reply to comment]

ppeerrghh.ana ramai ni..meriah keluarga...kecik2 je semput sket nak jaga...bila dah besar..yang untungnya mak bapak...er..macam akak...adik beradik 16 orng...akak yg ke 14...masa mak masuk sepital..katil mak yg paling ramai pelawat..penuh ngan anak cucu

mama amir berkata... [Reply to comment]

Rezeki jangan ditolak...ada ramai yang nak, tapi masih belum diberi rezeki anak... ^_^

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

zahra... cepat mintak adik..hehehhee

izzeyda berkata... [Reply to comment]

Zahra mintak geng.. hehehe.. yelah rezeki jangan ditolak, tapi kalau boleh jarakkan skit.. baru mak bapak boleh bernyawa skit.. ye tak ben?

mrs eyza berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah bila Allah dah bagi rezki, Dia tahu yang terbaik untuk kita...cuma kena tahan telinga jea la dengar nurse2 berleter...

Nurie Rusman berkata... [Reply to comment]

Zahra ke papa yg nak adik tuh? ^_^

Kalau dah rezeki, pasti ada je tak kira berapa umur anak..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

hahaha.. note4 punya pasal ye Zahra.. ;)

Nieyna Zainal berkata... [Reply to comment]

kalo zahra ada adik dalam masa terdekat semakin sado lah daddy lepas ni hahaha

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Hehe... Minta je zahra... Kihkihkih...

Jari Manis berkata... [Reply to comment]

pandai ye Zahra..dh nak minta adik hihih...kalau rezeki jgn di tolak

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI