Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 November 2014

Zahra Nur Iman , selsema !

 

Selsema dan kembung perut ! Selsema mmg buat budak kecik payah nak tidur malam ! Bila dah payah , dengan kita kita sekali turut sama join tak tidur !

Dia menangis bila diletakkan dalam buaian ! Hurmmm.. Aku tanya wife , di mana kunyit hidup ? Dia kata abis dah ! Hurmm.. Aku gi dapur .. Buka laci sana sini dah jumpa serbuk kunyit ! Wife kata tak leh guna .. Aku tak kira dahh.. Asal ada bunyi ‘kunyit’ , dah !

Aku basahkan sedikit dan letak kat batang hidung Zahra . Sebelum tu aku test power kat hidung aku yang kebetulan pon nak selsema gak !

Eh , macam ok jer .. hehehehe .. Aku letak kat hidung Zahra .. Tak lama kemudian tak dengar dah sok sek ! Uikkkk .. Dan akhirnya dia tidur dengan wife ..

Waaaaa !! Macam tak percaya jer .. hehehee..

Hurmm…. cepat besar dia.. ini bermakna , aku semakin tua.. Huhuh.. Ahh , bukan aku je.. korang pun makin tua gak !

7 komen :

Fazrol Amer berkata... [Reply to comment]

Aku jee makin muda... ha ah ha...

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Makin hensem haha

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

selsema nak besar lagi tu :)

Sue Sumie berkata... [Reply to comment]

Baru tau kunyit serbuk pon bleh..thanx for sharing Ben

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

comelnye senyuman zara

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Alaa comelnya syg cik yaya ni. rindu budak baik ni.. jumpa nanti nak sedut pipi dia.. hee

Dayana Bahar berkata... [Reply to comment]

ini cara saya melegakan selsema anak.. harap dapat membantu... jemputlah baca jika sudi

http://wardahilmu.blogspot.com/2014/11/4-cara-merawat-selsema-anak-secara.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI