Zahra Nur Iman , selsema !

 

Selsema dan kembung perut ! Selsema mmg buat budak kecik payah nak tidur malam ! Bila dah payah , dengan kita kita sekali turut sama join tak tidur !

Dia menangis bila diletakkan dalam buaian ! Hurmmm.. Aku tanya wife , di mana kunyit hidup ? Dia kata abis dah ! Hurmm.. Aku gi dapur .. Buka laci sana sini dah jumpa serbuk kunyit ! Wife kata tak leh guna .. Aku tak kira dahh.. Asal ada bunyi ‘kunyit’ , dah !

Aku basahkan sedikit dan letak kat batang hidung Zahra . Sebelum tu aku test power kat hidung aku yang kebetulan pon nak selsema gak !

Eh , macam ok jer .. hehehehe .. Aku letak kat hidung Zahra .. Tak lama kemudian tak dengar dah sok sek ! Uikkkk .. Dan akhirnya dia tidur dengan wife ..

Waaaaa !! Macam tak percaya jer .. hehehee..

Hurmm…. cepat besar dia.. ini bermakna , aku semakin tua.. Huhuh.. Ahh , bukan aku je.. korang pun makin tua gak !

7 ulasan:

  1. Aku jee makin muda... ha ah ha...

    BalasPadam
  2. Baru tau kunyit serbuk pon bleh..thanx for sharing Ben

    BalasPadam
  3. Alaa comelnya syg cik yaya ni. rindu budak baik ni.. jumpa nanti nak sedut pipi dia.. hee

    BalasPadam
  4. ini cara saya melegakan selsema anak.. harap dapat membantu... jemputlah baca jika sudi

    http://wardahilmu.blogspot.com/2014/11/4-cara-merawat-selsema-anak-secara.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.