Beli buku di MPH ONLINE ! Pantas sangat ni !

 

Sila baca entri ni dulu , Kalut cari buku tadika anak ! untuk memahami entri ini sebab aku tak nak campak belakang ! Dan aku tak jangka sama sekali laaa.. begitu cepat sekali dapat !

Wowww ! Tak payah buang masa gi redah mencari di kedai buku dahh. Klik klik dan tik tik jer.. terus dapat !! Order hari Rabu dan dapat hari Jumaat ! Dalam masa 48 jam gitu..

Terima kasih MPH ONLINE atas kecekapan anda !

image

Dengan ini , maka lengkaplah buku Qhaliff untuk pertama kalinya dia ke sekolah..

image

Dan jutaan terima kasih pada POS LAJU atas kecekapan anda.. POS LAJU Bandar Baru Salak Tinggi yer.. nun di Kosmoplek BBST ! Terbaik !

1 ulasan:

  1. Den pun ade masa, bila malas nak keluar pi MPH, order kat MPH online aje 👍

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.