Demam virus melanda membantukan segala-galanya !

 

Pelan esok nak balik KL setelah seminggu lebih bercuti di Kelantan. Tapi tergendala disebabkan seorang demi seorang demam ! Demam bukan ala ala demam tapi memang cecah 39 darjah terus ! Hurmm..

Semalam Zahra,pastu Qhaliff mula menampakkan ketidakselesaan dan baru tadi , Aariz. Baby kalau demam , memang tak tidur la kita dibuatnya.

Demam bermula dari anak buah wife. Baby pastu kena kat kakak dia dan seterusnya Zahra.. Aku pun dah mula rasa tak sedap badan gak ni.. Hurmm..

image

Dan minggu ni minggu terakhir wife bercuti sebelum memulakan kerjanya setelah 5 bulan ‘bercuti’. Huhuhuh… Aku kembali jadi Mr.MAMA la pasni.. Moga boroi tidak menjelma kembali !

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.