Jika kucing jantan tu masih berak ! Ini pelan perancangan terakhir aku .. - BEN ASHAARI

Jika kucing jantan tu masih berak ! Ini pelan perancangan terakhir aku ..

Letak serbuk cili tu memang berkesan tapi hanya untuk kawaasan kita taruk tu jer. Tempat tak taruk tu , dia berak kat situ lak ! Ini mendatangkan rasa amarah yang tak terhingga. Geram hingga rasa nak pergi cari jer kucing jantan tu ! Kalau dapat , aku nak tarik misai dia pastu yang baki tu nak gunting kasi pendek ala ala Hitler. Haaaa... Pastu hantar Israel ! Haaaa... mesti diorang kat sana takut punya ! 

Dia berak lagi pagi ni . Semalam dia tak berak. Tak tau la dia membuang kat mana tapi subuh tadi, aku terbau taik kucing. Huhuhuh.. Cari punya cari.. dalam saluran longkang di dalam rumah aku. Nasib baik dalam tu tapi tak leh dibiarkan. Nanti dia naik ke ruang parkir lak ! Huhhh... 

Aku kena guna plan arwah ayah aku.. Tips klorox dan yang lain tu rasanya tak jalan dah. Memang kena guna plan search and kidnap ! Tangkap dan lepas kat kawasan perumahan lain. Biar diorang lak update Facebook pasal taik kucing di pagi hari ! Hahahahahahha.... Hahahahahahahaha... Hahahahaha.. Kejammmm ! 


Ni je nampaknya cara yang terbaik. Tapi pastikan tutup mata dan hidung dia. Letak dalam beg kain atau plastik. Sembur perfume Farenheit by Dior. Baru dia tak leh kesan kawasan jajahan dia semula ! Hahahahaha... 

Tapi masalah aku ialah.. Dia ni buat kerja sebelum orang bangun tidur. Pastu hilang sehingga subuh esok. Nampaknya , aku kena bangun lebih awal la gini ! huuhuhuhu...

Misi bermula ! 

5 ulasan:

  1. Hahahaa adeiii geram pulak aku membacanyaaa...
    Ko jangan hantar uma aku sudah! Uma Mat takpe hahahaha kucing dia banyak bohsia hahahaha

    BalasPadam
  2. haha..tak serik betul miaw ni.
    Org tua pesan sapu belacan kat hidung miaw supaya tak ingat jalan pulang.

    BalasPadam
  3. ahad lepas depan pintu rumah saya jadi jamban kucing juga. anak saya kata, ada kucing jalanan baru. Sebelum Subuh dia buat kerja..lepas tu dhuha pulak dia membuang lagi. Kucingnya tak nampak. Disebabkan kami nak balik kampung, memang risaula kalau dia buat jamban kat situ pagi petang siang malam. Maka terpaksalah guna 'taknik rahsia' kami. Alhamdulillah, 3 hari di kampung, selamat walaupun masa nak balik tu dup dap dup dap risau.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.